Cunoștințe despre Internet
Tumblr permite utilizatorilor să partajeze conținut prin reblog, doar cu un click. Acest lucru ajută la răspândirea unei fotografii sau postări către un public mai larg. Dacă decizi să ștergi blogul sau contul Tumblr, tot conținutul tău este eliminat. Totuși, asta nu înseamnă că postările pe care alții le-au rebloguit de la tine sunt șterse.
Reblogul pe Tumblr este similar cu retweet‑ul pe Twitter. Mesajul original rămâne neschimbat, iar tu îl copiezi pentru a-l posta în contul tău. Când rebloguiești, noua postare indică sursa originală și de unde ai rebloguit. Pentru a reblogui, dai clic pe pictograma cu două săgeți ce se îndreaptă în direcții opuse. Ai posibilitatea să modifici postarea înainte de a apăsa „Reblog.”
O rebloguare este practic o copie, așa că ștergerea postării originale nu afectează reblogurile sale. Dacă elimini blogul sau contul în care era originalul, toate reblogurile persistă și pot fi rebloguite oricând. O dată rebloguită, postarea își câștigă propria viață, răspândindu-se pe întreg Tumblr și chiar pe alte rețele sociale precum Facebook și Twitter.
În majoritatea cazurilor, o rebloguare nu reprezintă un mare problemă dacă alegi să ștergi blogul sau contul. Totuși, posibilitatea de a elimina complet reblogurile este limitată. Poți contacta fiecare utilizator Tumblr care a rebloguit și să ceri să ștergă postarea, sau să ceri ajutorul suportului Tumblr. Niciuna dintre opțiuni nu este infailibilă și s-ar putea să nu poți șterge complet toate urmele.
Reține că Tumblr nu oferă opțiunea de restaurare a conținutului șters; fă-ți backup înainte de a șterge.
Pasul 1 Deschideți un browser și accesați site-ul tumblr.com. Autentificați-vă cu adresa de e-mail și parola, apoi accesați tabloul de bord al blogului. Pasul 2 Pe bara de meniu din partea de sus a tabloului de bord, faceți clic pe pictograma „Video”. Pasul 3 În secțiunea „Adaugă un video”, alegeț
Odată ce postezi ceva online, poate fi dificil să îl recuperezi. Acest lucru este deosebit de valabil pe Tumblr, un site de partajare de conținut social care facilitează repostarea conținutului prietenilor tăi pe propriul blog. Ștergerea unui post de pe pagina ta Tumblr nu elimină reblog-urile acelu
Kaspersky Labs raportează că în 2012 au existat peste 1,5 miliarde de atacuri malware bazate pe browser. Acesta este un număr alarmant care continuă să crească. Tumblr, la fel ca orice alt site, poate conține linkuri care te duc către pagini care pot infecta calculatorul cu software malițios. Dacă p