Cunoștințe despre Internet
Instalează extensia de browser Tumblr Savior pentru a bloca rapid postările care conțin orice cuvânt sau expresie din lista ta neagră. Scriptul ascunde complet orice postare ce conține cuvântul/expresia interzisă.
În timp ce funcțiile native ale Tumblr îți permit să ignori utilizatori, Tumblr Savior îți oferă posibilitatea de a pune un nume de utilizator pe lista neagră, astfel încât să nu mai vezi nicio mențiune despre el, inclusiv din postările altor utilizatori.
Apasă pe pictograma Tumblr Savior din bara de instrumente a browserului. Dacă nu vezi butonul, mergi la setări și activează extensia.
Adaugă numele de utilizator pe care vrei să îl blochezi în câmpul de sus al listei negre. De asemenea poți introduce numele real al utilizatorului, dacă îl cunoști, și eventuale pseudonime sau abrevieri.
Apasă butonul „Save” pentru a păstra modificările și a bloca orice mențiune a utilizatorului în dashboard.
Dacă vrei să împiedici utilizatorul să-ți trimită mesaje private, poți adăuga numele de utilizator la lista „Ignored Users” (link în Resurse). Introdu numele în câmpul liber și apasă „Ignore”. Acest lucru va preveni, de asemenea, ca postările tale să apară în dashboard-ul utilizatorului. Utilizatorii ignorați nu pot răspunde la postările tale.
Dacă numele de utilizator este un termen generic, adăugarea lui în lista neagră poate bloca și alte postări care conțin acel cuvânt, dar nu provin de la utilizatorul dorit. Pentru a fi alertat când un post este blocat, accesează butonul Tumblr Savior și selectează fila „Settings”. Bifează opțiunile pe care vrei să le vezi în dashboard și apasă „Save”.
Introducere Tumblr este o platformă de blogging gratuită și de natură socială. Pe lângă găzduirea blogurilor pe serverele sale, Tumblr rețelează conținutul publicat pe alte conturi prin intermediul Dashboard-ului. Serviciul permite publicarea aproape oricărui tip de conținut web, iar blogurile pot f
Blocarea unui utilizator pe Tumblr îl împiedică să vă trimită mesaje și să viziteze blogul dumneavoastră. Pentru a bloca un cont, trebuie să introduceți manual numele utilizatorului pe pagina „Utilizatori ignorați”, ceea ce poate conduce la erori dacă scrieți greșit numele. Dacă ați blocat din greșe
Tumblr nu îți permite să vezi direct urmăritorii altui utilizator, însă poți descoperi cine interacționează cu conținutul lui analizând răspunsurile la postări și lista de utilizatori pe care îi urmărește. Verificarea răspunsurilor la postările utilizatorului Pasul 1 Accesează profilul utilizator