Cunoștințe despre Internet
Dacă alegi să știi de efectele unei ștergeri, este important să știi că atunci când știi un cont Tumblr, blogul principal și toate blogurile secundare sunt eliminate simultan. În plus, vei fi eliminat imediat din blogurile de grup la care participi. Ștergerea blogului principal de la un cont efectuează ștergerea integrală a contului, eliminând toate celelalte bloguri. Totuși, poți șterge blogurile secundare fără să știi contul principal sau să îl închei.
După ce ai șters contul, nu există posibilitatea de a-l reactiva sau de a recupera blogurile și postările. De asemenea, vei pierde toate temele premium, cu excepția cazului în care ai cerut Tumblr să le mute pe un alt blog. Conform politicii Tumblr, compania nu poate restaura datele pierdute. În cazul în care vrei să păstrezi adresa URL a blogului, poți încerca să o revendici la crearea unui cont nou.
Ceea ce se întâmplă dacă ștergeți Tumblr? Dacă ați pierdut motivația pentru reblogarea GIF-urilor animate și pentru derularea infinită a panoului de control, cea mai bună modalitate de a renunța complet este să ștergeți blogul Tumblr în întregime. Odată ce ați făcut acest lucru, nu puteți inversa pr
Tumblr este un site de social media și microblogging care îți permite să creezi, să administrezi și să urmărești microbloguri pe diverse subiecte. Aceste bloguri sunt bogate în conținut multimedia, inclusiv videoclipuri pe care le poți încorpora în blog sau încărca direct prin Tumblr. Deși videoclip
Rețelele sociale, platformele de găzduire de conținut și site-urile de blog utilizează diverse tehnici legale care le permit să afișeze public conținutul tău. Tumblr nu revendică direct proprietatea asupra materialelor pe care le postezi pe blog, ceea ce înseamnă că poți folosi liber conținutul și î