Cunoștințe despre Internet
Comerțele TV și filmele precum "A Scanner Darkly" au demonstrat efectul de animație din video live. Deși tehnica datează de filmele animate timpurii, cum ar fi "Păsările de Aur", era dificilă fără o echipă mare de animați. Astăzi, cu un calculator, câteva capturi și câteva programe, oricine poate transforma video live în animație.
Deschide After Effects. Mergi la File > Import > File, selectează clipul și apasă Open.
În Composition > New, apasă OK.
În Composition > Make Movie, se va deschide fila Render Queue. Clic pe Lossless sub Best Settings. În meniul Format, selectează PNG Sequence și apasă OK.
Clic pe numele compoziției din Output To și creează un folder nou numit Anime 1.
Deschide Photoshop. Mergi la File > Open, selectează una dintre imaginile din folderul Anime 1 și apasă Open.
În Window > Actions, apasă pe pictograma Create New Action (arată ca un post-it). Denumește acțiunea Animation Effect și apasă Record.
După ce acțiunea înregistrează, Layer > Duplicate Layer pentru a crea o copie a stratului curent.
Aplică Filter > Blur > Surface Blur și setează valorile Radius=5 și Threshold=8, apoi OK.
După aceea, duplicează stratul din nou, selectează-l și mergi la Image > Adjustments > Desaturate. În fila Channels, Ctrl+Click (PC) sau Cmd+Click (Mac) pe stratul RGB. În fila Layer, selectează Select > Inverse, apoi Layer > New > Layer și OK. În Edit > Fill, alege Black ca conținut și OK. Deselectează cu Ctrl+D (PC) sau Cmd+D (Mac).
Închide cele două straturi superioare (face clic pe pictograma ochi). Selectează primul strat Background Copy și aplică Filter > Artistic > Cutout cu valorile 8, 3, 3, apoi OK. După ce îl duplicatezi, schimbă Blending Mode la Overlay.
Activează al doilea strat de sus și aplică Filter > Artistic > Poster Edges cu 2, 2, 6, apoi schimbă Blending Mode la Soft Light.
Activează stratul de sus și Ctrl+Click (PC) sau Cmd+Click (Mac) pe pictograma Mask Tool din panelul Layers (se pare un pătrat cu un cerc). Aplică Filter > Pixelate > Color Halftone, setează Max. Radius=8 și OK. În Image > Adjustments > Invert, schimbă Blending Mode la Soft Light și Opacity la 65%.
Salvează fișierul cu File > Save As, creează un folder numit Anime Mov, setează formatul la PNG și apasă Save. Închide imaginea fără a salva și șterge fișierul din folderul Anime Mov.
În Actions, oprește înregistrarea cu pictograma stop.
Accesează File > Automate > Batch, selectează acțiunea Animation Effect, apasă Choose sub Source și selectează folderul Anime 1. Sub Destination, selectează folderul Anime Mov. Bifează Override Action "Save As" Commands și OK. Dacă apar erori, creează un folder pentru acestea.
Reîncarcă After Effects. Trage folderul Anime Mov în Project Panel.
Fă o nouă compoziție și plasează secvența PNG în Timeline.
Exportă finalul cu File > Export > QuickTime Movie și apasă OK.
Obții un clip animat în format QuickTime.
Convertirea fișierelor video în audio Dacă ai un videoclip cu o piesă muzicală pe care dorești să o asculți pe un player de CD, pe un dispozitiv MP3 în timp ce faci exerciții, sau pur și simplu nu îți plac imaginile, dar vrei sunetul, poți transforma fișierul video într-un fișier audio cu ajutorul u
Unul dintre cele mai simple și utile elemente ale site-urilor web sunt hyperlink-urile – cuvintele subliniate albastru pe care le poți face clic pentru a naviga către alte pagini. Odată ce ai înțeles cum să creezi link-uri pe site-ul tău, poate apărea dorința de a adăuga un plus de atractivitate des
În era digitală, imprimarea și partajarea fotografiilor poate fi costisitoare. În schimb, gravarea unui DVD cu un slideshow video este mult mai accesibilă și ușor de realizat. Această metodă este compatibilă cu majoritatea playerelor DVD și poate fi creată cu diverse programe. Pasul 1: Pregătește-ți