Cunoștințe despre Internet
Pentru a posta tweet-urile și retweet-urile contului dvs. Twitter pe Facebook, trebuie să legați cele două conturi. Odată ce legătura este stabilită, orice tweet sau retweet pe care îl faceți sau îl împărtășiți va apărea automat în cronologia dvs. Facebook. Puteți să deconectați conturile oricând dacă nu doriți ca această funcție să mai fie activă.
Conectați-vă la contul dvs. Twitter, faceți clic pe pictograma rotiță și selectați Setări din meniu pentru a deschide pagina de cont.
În panoul de navigare din stânga, faceți clic pe Profil, apoi apăsați butonul Conectează-te la Facebook din secțiunea de pe dreapta. Se va deschide o fereastră nouă în browser.
Introduceți adresa de email și parola Facebook și faceți clic pe Log In pentru a vă conecta.
Faceți clic pe Ok pentru a permite Twitter să acceseze profilul dvs. public și lista de prieteni, apoi din nou pe Ok pentru a permite Twitter să posteze în numele dvs. pe Facebook. Fereastra se închide automat, iar fotografia dvs. apare în secțiunea Facebook a paginii de profil Twitter.
Asigurați-vă că opțiunea Post Retweets to Facebook este activată în secțiunea Allow Twitter To a paginii de profil.
Faceți clic pe Save Changes pentru a salva setările. De fiecare dată când faceți clic pe Retweet sub un tweet, retweet-ul va apărea în cronologia dvs. Facebook.
Puteți să deconectați conturile în orice moment din setările Twitter, sub secțiunea Allow Twitter To sau direct din contul Facebook în setările de aplicații.
Dacă folosiți Facebook în mod regulat, s-ar putea să doriți să găsiți o postare veche pentru a vă aminti ce ați scris sau pentru a vedea cum a răspuns un prieten. Facebook oferă o funcție de căutare prin care puteți căuta postările tuturor utilizatorilor sau doar ale prietenilor dvs. Totuși, rezulta
Șterge-ți contul După ce ai decis să părăsești Facebook, ștergerea contului este echivalentul de dezabonare. Procesul elimină complet prezența ta de pe platformă și nu există opțiune de recuperare. Pasul 1: Accesează pagina de ștergere a contului 1. Mergi la „Șterge contul meu” (linkul din resurse).
Un profil de pe Facebook conține informații despre educație, locul de muncă, filozofie, interese și hobby-uri. În plus, profilele includ de obicei date de contact și locație. Fiecare membru își configurează propriul profil, astfel încât fiecare pagină de profil conține informații diferite. Poți tipă