Cunoștințe despre Internet
Folosește Adobe Photoshop pe Mac pentru a converti fișierele JPG în diferite formate. Photoshop este standardul industriei și oferă control detaliat.
Deschide fișierul JPG în Photoshop, mergi la Image > Image Size. Pentru fotografii de pe cameră digitală setează rezoluția la 200–300 DPI, iar dimensiunile la cea dorită pentru imprimare (de ex. 8,5" x 11").
Extinde imaginea pentru a observa pixelii. Dacă observi pixelii roșii, verzi sau albi, există zgomot. Accesează Filter > Noise și încearcă opțiunile Remove Noise, Median sau Dust & Scratches.
Accesează File > Save As. În meniul din partea de jos, selectează Photoshop EPS și salvează fișierul ca Encapsulated PostScript.
Un calendar codificat în format CSV (valori separate prin virgulă) este util pentru transferul unor cantități mari de date într-un format simplu, dar puțini dintre noi doresc să-și administreze calendarul din Excel. Pentru a îmbunătăți controlul funcționalității, utilizatorii Outlook pot converti ac
Majoritatea aplicațiilor pentru baze de date, documente și foi de calcul oferă opțiunea de a salva un fișier într-un format diferit pentru a asigura compatibilitatea între platforme. Formatul CSV (comma-separated values) stochează fiecare câmp între ghilimele și separă elementele cu virgulă. În proc
Convertoare fișier Word în EPS Fișierele Microsoft Word sunt, de obicei, salvate cu extensia .doc sau, în versiunile mai noi, .docx. Pentru a le utiliza în programe care lucrează cu grafica PostScript, este necesară conversia în formatul EPS (Encapsulated PostScript). Pasul 1: Alege un serviciu onli