Cunoștințe despre Internet
Broșurile sunt instrumente excelente pentru a prezenta informații despre afacerea sau proiectul tău într-un format compact, pliat pe pagini. Poți să le creezi folosind galerii de șabloane disponibile online sau pe calculatorul tău. Alege șablonul care reflectă cel mai bine nevoile tale și personalizează-l pentru numărul de pagini necesare.
Accesează fila File și selectează New. Tastează Booklet în caseta de căutare și apasă Enter. Explorează șabloanele care apar, previzualizează-le făcând clic pe imagine. Pentru a descărca șablonul, apasă pictograma Download și lasă-l să se deschidă în Word.
Substituie textul implicit cu propriul tău conținut. Dacă șablonul depășește șase pagini, selectează textele suplimentare și apasă Delete. Pentru a schimba imaginile, click dreapta pe ele și alege Change Picture, apoi încarcă o nouă fotografie. Salvează modificările făcând clic pe pictograma Save din bara de acces rapid.
În Google Docs, accesează galeria de șabloane și caută Booklet. Apasă butonul Search Templates. După ce găsești un șablon potrivit, click pe Use This Template pentru a-l descărca și a-l deschide în editorul Google Docs.
Înlocuiește textul implicit cu cel dorit. Dacă șablonul are mai mult de șase pagini, șterge textele de pe paginile suplimentare. Pentru a actualiza imaginile, șterge-le cu tasta Delete și adaugă altele noi din meniul Insert > Image. Salvează modificările prin File > Save.
Deschide galeria de șabloane OpenOffice și caută Booklet. Selectează Use This pentru a descărca și a deschide șablonul în Writer.
Înlocuiește textul implicit și, dacă este necesar, șterge paginile în plus. Pentru a înlocui imaginile, folosește opțiunea Insert > Image > From File și încarcă fotografiile dorite. Salvează lucrarea prin File > Save.
Skype este un serviciu online care îți permite să efectuezi și să primești apeluri de pe computer. Pe lângă conversații text și video, poți organiza conferințe și să-l folosești ca un instrument de venit. Există două modalități principale de a face bani cu Skype: prin programul Prime sau oferind ser
Uneori ai nevoie de un spațiu unde să-ți redactezi articolele offline. În loc să pierzi tot efortul după ce apeși „Publică”, poți crea un șablon în Microsoft Word. După ce ai terminat, copiezi și lipești în platformă.Pasul 1Deschide Microsoft Word.Pasul 2Selectează Inserare din bara de meniu și apoi
Crearea unui șablon de broșură pentru CD Folosind Microsoft Word, poți crea un broșură simplă pe care să o introduci în cutia CD-ului. Procesul necesită puțin timp și atenție, dar efortul inițial se răsplătește când salvezi broșura ca șablon. Astfel, poți modifica titlul, adăuga versuri, texte supli