whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Software

Cum să tai o persoană dintr-o fotografie și să o plasezi într-o altă imagine în Photoshop

1. Deschiderea fișierelor

Pornește Adobe Photoshop și apasă File > Open (sau Ctrl+O). Selectează fotografia de unde vrei să tai persoana. Pentru a avea ambele imagini deschise simultan, repeta același pas pentru fotografia țintă.

2. Selectarea și tăierea persoanei

Folosește Quick Selection Tool (tasta W) pentru a marca figura. Pentru a îndepărta zone nedorite, apasă butonul Subtract from selection (semnul minus) din bara de instrumente și ajustează selecția. Când ai o selecție curată, mergi la Edit > Cut sau pur și simplu Ctrl+X.

3. Inserarea în imaginea țintă

Selectează fotografia în care vrei să introduci persoana, apoi folosește Edit > Paste (sau Ctrl+V). Aceasta va crea un nou layer cu figura tăiată.

4. Ajustarea poziției și a marginii

Comută la Move Tool (tasta V) și trage layerul pentru a-l poziționa corect. Dacă marginea nu arată natural, folosește Select > Select and Mask pentru a rafina conturul. Poți, de asemenea, să transformi layerul cu Ctrl+T pentru a redimensiona sau a rotiza.

5. Salvarea rezultatelor

După ce ești mulțumit de compoziție, apasă File > Save As. În fereastra care apare, alege numele fișierului (ex.: persoana_in_imagine.jpg), selectează formatul JPEG și dă clic pe Save. Confirmă setările de calitate și finalizați.


URL:https://ro.whycomputer.com/software-ul/100518308.html

Software
  • Cum să transferați și să lipiți conținut din Microsoft Word în email

    Crearea documentului în Microsoft Word Pasul 1: Deschideți Microsoft Word Faceți dublu clic pe pictograma Word de pe desktop sau apăsați Start și căutați programul în lista de aplicații. Pasul 2: Scrieți sau deschideți documentul Introduceți textul pe o pagină goală sau deschideți un fișier existent

  • Cum să creezi un efect de sferizare în Photoshop

    Adobe Photoshop este un program de design grafic și manipulare foto care permite utilizatorilor să editeze și să creeze imagini. Printre numeroasele sale instrumente, unul dintre cele mai interesante este Spherize, care adaugă un bulgă de sferă în fotografii. Acest efect poate fi utilizat în reclame

  • Cum să transferați McAfee pe un alt calculator

    În timp ce mutați muzica, documentele și fotografiile pe un calculator nou, va trebui să reinstalați și programul de protecție McAfee. Pentru a face acest lucru, aveți două opțiuni: să utilizați discul de instalare pe care l-ați folosit inițial sau să descărcați cea mai recentă versiune de pe site‑u

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com