Cunoștințe despre Internet
Blocarea codului de parolă protejează informațiile de pe dispozitiv. Poți alege un cod simplu de patru cifre sau unul mai complex. Conservează-l secret și nu uita.
Dacă uiți codul, dispozitivul va trebui resetat la setările din fabrică, iar datele se vor pierde, dacă nu ai un backup.
Dacă ai uitat codul de parolă, conectează telefonul la un computer și deschide iTunes (sau Finder pe macOS Catalina și mai târziu). În fila Sumar, selectează Verifică actualizări și apoi Restaură. Acest lucru va reinstala iPhone-ul la setările din fabrică; apoi poți restaura datele dintr-un backup anterior.
Reține că acest proces va șterge toate datele de pe dispozitiv.
Codul de acces (passcode) este un număr de patru cifre pe care trebuie să îl introduceți înainte de a putea folosi iPhone-ul. Dacă sunteți primul proprietar și ați uitat codul inițial, puteți să-l resetați conectând dispozitivul la computerul pe care l-ați activat în prima dată. Dacă ați achiziționa
Restabilirea setărilor inițiale și eliminarea parolei vechiPasul 1Conectează cablul USB la iPhone și la calculator.Pasul 2Oprește iPhone-ul apăsând butonul de pornire situat pe partea superioară și așteaptă să apară glisorul de ecran. Derulează conform indicațiilor.Pasul 3Pornește iPhone-ul ținând a
iPhone permite adăugarea unui cod de acces de patru cifre care blochează telefonul pentru a preveni utilizarea neautorizată. Dacă îl activați, iPhone-ul vă solicită să introduceți codul înainte de a debloca dispozitivul. În cazul în care ați uitat codul, puteți să-l resetati utilizând iTunes, progra