Cunoștințe despre Internet
Notă: În prezent, Skype nu permite ștergerea istoricului conversațiilor cu un singur contact; poți șterge doar istoricul complet.
Deschide aplicația Skype și mergi la Skype → Setări → Confidențialitate pentru a accesa meniul de opțiuni.
Clic pe butonul Arată opțiuni avansate pentru a vedea setările suplimentare referitoare la recepția mesajelor, apelurilor și la durata păstrării istoricului.
În secțiunea Ține Istoricul, apasă butonul Golește Istoricul. Se va deschide o fereastră de confirmare.
Selectează Șterge pentru a confirma. În funcție de volumul datelor, ștergerea poate dura câteva secunde.
Închide meniul cu Salvează pentru a păstra eventualele modificări sau Anulează dacă dorești să revii la setările anterioare.
%appdata%\Skype. Copiază fișierul main.db din folderul contului tău și păstrează-l în altă locație. Pentru restaurare, lipsește fișierul înapoi în același director.
Atunci când navigați pe internet, lăsați urme ale activității, inclusiv site-urile vizitate. Browserele Mozilla Firefox, Internet Explorer și Google Chrome oferă opțiuni pentru ștergerea istoricului de navigare, protejând astfel confidențialitatea. Puteți extinde această protecție ștergând parolele
Pe telefonul mobil LG Vu, opțiunea de mesagerie vă permite să trimiteți și să primiți SMS-uri. Pentru a elibera spațiu de stocare sau pentru a proteja confidențialitatea, puteți șterge tot istoricul mesajelor.Instrucțiuni pentru ștergerea mesajelorPașii pentru ștergerea completă a mesajelorPasul 1Ap
De ce să ștergi istoricul? Istoricul de pe computer reprezintă un jurnal al tuturor site‑urilor, aplicațiilor și documentelor deschise. Pentru a-ți proteja confidențialitatea, este recomandat să îl ștergi după fiecare sesiune pe un calculator public sau să îl cureți în mod regulat pe Mac. Pașii pent