Cunoștințe despre Internet
Aplicația Facebook pentru Android îți permite să ștergi mesaje, conversații și comentarii pe care le-ai scris. De asemenea, poți folosi browserul mobil pentru a elimina conversații în întregime sau doar anumite mesaje.
Deschide aplicația Facebook și conectează-te la contul tău.
Accesează secțiunea "Mesaje" și găsește conversația pe care dorești să o ștergi.
Apasă și ține apăsat conversația până apare meniul de opțiuni.
Selectează "Șterge conversația" pentru a elimina istoricul.
Deschide browserul mobil (Safari, Firefox, Chrome) și conectează-te la Facebook.
Accesează secțiunea "Mesaje" și alege conversația dorită.
Mergi la meniul "Acțiuni" și selectează "Șterge" pentru a elimina întreaga conversație.
Pentru a șterge doar anumite mesaje, alege "Șterge selectate", bifează mesajele și confirmă prin "Șterge".
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț
Facebook Messenger este modul prin care poți interacționa privat cu prietenii tăi în timp real. În loc să trimiți un mesaj și să aștepți răspunsul, poți iniția o conversație instantaneu atunci când prietenul este online. Mesajele se transmit în câteva secunde și vei vedea când prietenul tău tastează
Eliminarea Facebook de pe Android Pe telefonul sau tableta Android, există două modalități de a accesa Facebook: prin browser la versiunea mobilă a site-ului sau prin aplicația oficială. Dacă nu doriți să păstrați aplicația, o puteți dezinstala din setările dispozitivului sau din Google Play Store.