Cunoștințe despre Internet
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat.
Pe lângă ștergerea completă, puteți de asemenea să deactivați contul. Aceasta îl pune în stare de pauză, făcându-l inaccesibil pentru ceilalți utilizatori Facebook, dar păstrând datele pentru o perioadă limitată.
Conectați-vă la contul dvs. Facebook.
Descărcați și salvați orice fotografii, mesaje, contacte sau alte informații pe care doriți să le păstrați.
Accesați pagina de solicitare a ștergerii contului Facebook și urmați instrucțiunile pentru a trimite cererea.
Odată ce cererea este procesată, Facebook va păstra datele pentru 30 de zile, în cazul în care decideți să vă revizuiți decizia.
Photobucket oferă un instrument dedicat pentru ștergerea contului. În funcție de tipul contului (Free sau Plus), procesul poate varia ușor. Înainte de a continua, asigură-te că ai salvat toate fotografiile și videoclipurile pe care vrei să le păstrezi.Ștergerea unui cont Free1. Conectează-te la cont
Facebook și Google sunt cele două site-uri cele mai vizitate din lume, conform clasamentului Alexa. Probabil dețineți deja un cont Facebook sau sunteți încurajați de prieteni și familie să vă alăturați. Dacă nu ați creat încă un cont Google, vă permite să accesați rapid toate instrumentele sale: Gma
Facebook este o rețea socială cu peste 500 de milioane de utilizatori activi, dintre care 50 % se conectează zilnic. Pentru unii, contul devine o distracție excesivă, un dezastru de timp sau pur și simplu nu mai aduce bucurie. În astfel de cazuri, mulți aleg să îl șteargă. Există opțiunea „Dezactive