whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Cum să puneți contul Facebook în stare de suspendare

Dezactivarea temporară a contului Facebook

Dacă doriți să puneți temporar contul Facebook în repaus, puteți folosi opțiunea de dezactivare disponibilă în setări. Aceasta vă elimină din căutările de persoane și ascunde informațiile de pe Timeline, dar datele rămân păstrate pe serverele Facebook. Astfel, când reactivați contul, veți readuce la viață prietenii, interesele și pozele.

Pasul 1

Conectați-vă la contul Facebook. Dați clic pe săgeata descendentă din bara de sus și selectați „Setări cont”.

Pasul 2

Accesați secțiunea „Securitate” și faceți clic pe linkul „Dezactivează-ți contul”.

Pasul 3

Alegeți motivul pentru care ați decis să părăsiți Facebook (ex.: preocupări legate de confidențialitate, probleme de securitate, hacking, prea multe cereri). Dacă aveți comentarii suplimentare, introduceți-le în caseta „Vă rugăm să explicați mai detaliat”.

Pasul 4

Bifați caseta „Nu mai primi e-mailuri de la Facebook” dacă doriți să nu mai primiți notificări sau invitații după dezactivare.

Apăsați „Confirm” și introduceți parola când vi se solicită. Faceți clic pe „Dezactivează acum” pentru a pune contul în repaus.

Sfat

  • Pentru a readuce contul la viață, conectați-vă din nou pe Facebook.

Avertisment

  • Mesajele private pot rămâne vizibile prietenilor dvs. după dezactivare.

URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100510465.html

Social Media
  • Cum să ștergi un cont Facebook pentru totdeauna

    Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț

  • Conectare la Facebook utilizând un cont Google

    Facebook și Google sunt cele două site-uri cele mai vizitate din lume, conform clasamentului Alexa. Probabil dețineți deja un cont Facebook sau sunteți încurajați de prieteni și familie să vă alăturați. Dacă nu ați creat încă un cont Google, vă permite să accesați rapid toate instrumentele sale: Gma

  • Cum să îți ștergi definitiv contul Facebook

    Facebook este o rețea socială cu peste 500 de milioane de utilizatori activi, dintre care 50 % se conectează zilnic. Pentru unii, contul devine o distracție excesivă, un dezastru de timp sau pur și simplu nu mai aduce bucurie. În astfel de cazuri, mulți aleg să îl șteargă. Există opțiunea „Dezactive

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com