Cunoștințe despre Internet
Dacă ai o mulțime de prieteni pe Facebook, s-ar putea să nu observi când unul dintre ei dispar din lista ta. Poate să fi scăpat, să-ți fi blocat contul sau să fi activat contul în mod diferit. Deși Facebook îți ascunde anumite detalii private ale conturilor altor utilizatori, poți afla dacă cineva te-a înlăturat din lista de prieteni, dacă a dezactivat contul sau dacă te-a blocat. Acest lucru se poate verifica prin accesarea profilului și verificarea vizibilității acestuia și a prietenilor comuni.
Conectează-te la contul tău de Facebook.
Tastează numele persoanei pe care vrei să o investighezi în bara de căutare din partea de sus și apoi apasă pe lupa din dreapta câmpului de text.
Pe pagina următoare, selectează filtrul "Oameni" din stânga. Dacă nu faci acest pas, rezultatele pot fi amestecate cu pagini, grupuri și aplicații Facebook.
Caută persoana în rezultatele căutării. Dacă o găsești, înseamnă că ți-a înlăturat prietenia. Dacă nu o vezi, contul ei nu mai este accesibil pentru tine, fie că a dezactivat contul, fie că te-a blocat.
Dacă nu ai găsit persoana în căutare, apasă pe logo-ul Facebook din colțul din stânga sus pentru a reveni la fluxul de știri. Derulează pagina și caută povești în care apare ea, cum ar fi etichete în fotografii sau note de la prieteni comuni. Dacă găsești astfel de postări, înseamnă că persoana te-a blocat și încă are un cont activ.
Consultă-ți prietenii comuni dacă nu găsești nicio poveste în fluxul tău și întreabă dacă pot să o vadă încă pe Facebook. Dacă prietenii tăi pot vedea contul, persoana te-a blocat și are cont activ. Dacă nu, cel mai probabil contul a fost dezactivat.
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț
Facebook și Google sunt cele două site-uri cele mai vizitate din lume, conform clasamentului Alexa. Probabil dețineți deja un cont Facebook sau sunteți încurajați de prieteni și familie să vă alăturați. Dacă nu ați creat încă un cont Google, vă permite să accesați rapid toate instrumentele sale: Gma
Facebook este o rețea socială cu peste 500 de milioane de utilizatori activi, dintre care 50 % se conectează zilnic. Pentru unii, contul devine o distracție excesivă, un dezastru de timp sau pur și simplu nu mai aduce bucurie. În astfel de cazuri, mulți aleg să îl șteargă. Există opțiunea „Dezactive