Cunoștințe despre Internet
După ce ați creat un cont Instagram, puteți să vă autentificați în aplicație pe iOS sau Android sau de pe orice calculator. Dacă ați uitat parola, o puteți reseta prin contul Facebook, dacă ați conectat Instagram cu Facebook și aveți acces la adresa de e-mail asociată contului.
Deschideți Instagram și apăsați „Autentificare”. Pe ecranul de login, selectați „Am uitat parola”.
Alegeți „Resetare prin Facebook”.
Conectați-vă la Facebook dacă vi se solicită. Dacă sunteți deja conectat, acest pas este omis.
Apăsați butonul „Resetare”.
Introduceți noua parolă de două ori și apăsați „Gata”. Închideți sesiunea și reautentificați-vă pe Instagram cu noua parolă.
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț
Facebook și Google sunt cele două site-uri cele mai vizitate din lume, conform clasamentului Alexa. Probabil dețineți deja un cont Facebook sau sunteți încurajați de prieteni și familie să vă alăturați. Dacă nu ați creat încă un cont Google, vă permite să accesați rapid toate instrumentele sale: Gma
Facebook este o rețea socială cu peste 500 de milioane de utilizatori activi, dintre care 50 % se conectează zilnic. Pentru unii, contul devine o distracție excesivă, un dezastru de timp sau pur și simplu nu mai aduce bucurie. În astfel de cazuri, mulți aleg să îl șteargă. Există opțiunea „Dezactive