Cunoștințe despre Internet
Indiferent de motivul pentru care doriți să dezactivați contul, Instagram nu oferă opțiuni de dezactivare temporară. Odată ce dezactivați contul, nu veți putea să-l redeschideți sau să refolosiți numele de utilizator sub un profil nou. Nu puteți folosi aplicația Instagram pentru a dezactiva contul; trebuie să vă conectați la Instagram dintr-un browser web pe computer.
Dezactivarea contului elimină permanent toate fotografiile, așa că este recomandat să utilizați un serviciu de export, cum ar fi Instaport sau Downgram (vezi linkurile din Resurse), pentru a păstra pozele pe care doriți să le conservați. Aceste servicii generează un fișier zip cu imaginile selectate, pe care îl salvați pe hard drive.
Pe pagina de profil, faceți clic pe numele de utilizator și selectați opțiunea „Edit Profile”. Derulați în jos și apăsați pe linkul „I’d like to delete my account”. Odată ce furnizați motivul pentru care dezactivați contul, introduceți parola și apăsați butonul „Permanently delete my account” pentru a confirma decizia.
Șterge-ți contul După ce ai decis să părăsești Facebook, ștergerea contului este echivalentul de dezabonare. Procesul elimină complet prezența ta de pe platformă și nu există opțiune de recuperare. Pasul 1: Accesează pagina de ștergere a contului 1. Mergi la „Șterge contul meu” (linkul din resurse).
Dacă încă nu v-ați creat un cont Craigslist, luați în considerare să nu faceți acest lucru. Deși un cont gratuit sau plătit vă permite să salvați căutările și să vedeți toate postările într-un singur loc, dezavantajele depășesc beneficiile. Conturile Craigslist nu pot fi anulate. Dacă aveți deja un
Newegg este unul dintre cei mai importanți comercianți online de electronice și calculatoare. Pentru a face cumpărături, utilizatorii trebuie să-și creeze un cont, iar acest cont poate fi folosit pentru a urmări comenzile, a beneficia de reduceri și a accesa alte servicii. Dacă nu mai ai nevoie de c