Cunoștințe despre Internet
Dacă încă nu v-ați creat un cont Craigslist, luați în considerare să nu faceți acest lucru. Deși un cont gratuit sau plătit vă permite să salvați căutările și să vedeți toate postările într-un singur loc, dezavantajele depășesc beneficiile. Conturile Craigslist nu pot fi anulate. Dacă aveți deja un cont și încercați să îl eliminați, cea mai bună opțiune este să ștergeți toate postările și să schimbați adresa de email.
Majoritatea celor 60 de milioane de utilizatori activi pe Craigslist nu dețin conturi. Unii au conturi gratuite, iar alții optează pentru versiunea plătită. Deși conturile plătite facilitează gestionarea anunțurilor, achiziționarea de blocuri de postări și plata facturilor online, ele nu sunt obligatorii. Dacă nu aveți nevoie să adăugați utilizatori autorizați la un singur cont, investiția într-un cont plătit nu merită. De asemenea, conturile plătite nu pot fi anulată, deci evitați să vă înscrieți dacă nu este absolut necesar.
La fel ca și conturile gratuite, cele Craigslist nu pot fi anulată. Deși Craigslist recomandă înregistrarea pentru a simplifica procesul de publicare, nu este obligatoriu. Fiecare utilizator are limită de un cont și este restricționat la un anunț la fiecare 48 de ore într-o zonă și categorie. Fără cont, aveți mai multă flexibilitate. Mai bine nu vă înregistrați și postați direct de pe pagina principală Craigslist.
Singurul avantaj pe care îl pierdeți fără cont este accesul complet la centrul de ajutor și forumurile de feedback. Nu puteți posta sau răspunde, dar puteți căuta și citi postările. Dacă acest lucru este suficient, nu aveți nevoie de cont.
Cel mai apropiat mod de a „anula” un cont Craigslist este să eliminați cât mai multe informații posibil. Puteți șterge anunțurile sau aștepta să expire. Majoritatea anunțurilor expirează între 7 și 45 de zile. Dacă sunteți în grabă, ștergeți manual. Pentru a șterge un anunț, accesați pagina principală a contului. Sub lista de gestionare, faceți clic pe Delete pentru fiecare anunț. Dacă nu vedeți modificarea, reîmprospătați pagina. După ce toate postările sunt șterse, schimbați adresa de email cu una pe care nu o mai folosiți. Aveți grijă că, dacă schimbați emailul, s-ar putea să ratați o notificare că contul a fost hackuit.
Alegeți Categorie Chiar dacă nu aveți cont, puteți posta un anunț gratuit. Accesați craigslist.org și verificați localizarea afișată. Dacă este incorectă, alegeți altă localizare din lista de locații. Click pe post to classifieds. Alegeți categoria anunțului din tipurile de postare. În funcție de ti
Photobucket oferă un instrument dedicat pentru ștergerea contului. În funcție de tipul contului (Free sau Plus), procesul poate varia ușor. Înainte de a continua, asigură-te că ai salvat toate fotografiile și videoclipurile pe care vrei să le păstrezi.Ștergerea unui cont Free1. Conectează-te la cont
PayPal este o platformă de schimb valutar online care garantează că tranzacțiile monetare se desfășoară într-un mod securizat și sigur. Este metoda preferată de majoritatea utilizatorilor eBay și de numeroase servicii online, precum vânzarea de reviste și abonamente de site-uri. PayPal adună toate t