Cunoștințe despre Internet
Dacă ai asociat canalul tău vechi de YouTube cu un profil sau pagină Google +, poți deconecta acea legătură. Pentru noile canale asociate cu o pagină Google +, există o perioadă de 14 zile pentru a face această deconectare; după expirare sau dacă canalul nu are un nume de utilizator YouTube, nu poți elimina legătura.
Conectează-te la contul YouTube. Dacă canalul este asociat cu o pagină Google +, autentifică-te cu contul Google corespunzător.
Click pe numele de utilizator și selectează „Setări YouTube”. Dacă ai mai multe canale legate de același cont Google, fă clic pe „Schimbă contul” și alege canalul dorit înainte de a intra în Setări.
Click pe linkul „...Deconectează Google +” care apare sub adresa de e-mail. Confirmă alegerea apăsând „OK”.
Legătura va fi înlăturată și nu va mai apărea în setările canalului.
Vă doriți să împărtășiți o poveste cu lumea sau doar cu câțiva prieteni? Google oferă soluții gratuite și ușor de folosit pentru a publica lucrările dvs. – de la bloguri și site-uri, la documente partajabile. Pasul 1: Înregistrați-vă în contul Google Accesați Conturi Google și dați click pe „Creeaz
Eliminarea protecției dintr-un fișier PDF Dacă aveți un fișier PDF pe computerul dvs. care este protejat și nu puteți să îl deschideți sau să îl editați, trebuie să eliminați restricțiile de protecție. Dacă nu ați creat inițial fișierul, va trebui să utilizați un program terț pentru a-l debloca. Gua
Eliminarea parolei unui laptop Dell simplifică accesul la cont, reducând timpul necesar pentru autentificare și evitând neplăcerile asociate parolelor uitate. Deoarece laptopurile Dell rulează Windows, procesul se poate realiza în câteva minute folosind Panoul de control Windows. Pasul 1 Conectați-v