Cunoștințe despre Internet
Dacă dețineți un dispozitiv Android și doriți să nu mai sincronizați contul Google sau să îl eliminați complet, nu este nevoie să îl ștergeți din contul Google, ci doar să o dezactivați pe dispozitiv.
Deschideți meniul Setări al telefonului.
Tocați Conturi & Sincronizare.
Selectați contul Google din lista conturilor care se sincronizează. Pentru a păstra contul adăugat, dar opriți toate sincronizările, debifați casetele de lângă elementele Google sincronizate.
În cazul în care doriți să eliminați complet contul, apăsați Elimină contul. Va apărea o confirmare; confirmați pentru a șterge contul și datele asociate.
Accesați Setări și selectați Personal.
Alegeți Conturi & Sincronizare, apoi contul Google. Ca în versiunea 2.3, puteți de‑selecta elementele dorite (de exemplu, păstrați doar contactele).
Tocați pictograma meniului (⋮) și selectați Elimină contul pentru a șterge complet contul.
Vă doriți să împărtășiți o poveste cu lumea sau doar cu câțiva prieteni? Google oferă soluții gratuite și ușor de folosit pentru a publica lucrările dvs. – de la bloguri și site-uri, la documente partajabile. Pasul 1: Înregistrați-vă în contul Google Accesați Conturi Google și dați click pe „Creeaz
Software-ul Google Earth permite utilizatorilor să navigheze și să caute imagini aeriene ale planetei. Poți tipări imaginile pe care le găsești pentru uz personal.Imprimarea hărților în Google EarthPasul 1Deschide Google Earth și caută locația dorită folosind caseta de căutare din coloana din stânga
Eliminarea unui număr de telefon din Google Search Google Search oferă funcția Google Phonebook, care afișează numele și locația proprietarului atunci când căutați un număr de telefon. Această funcție a generat controverse, deoarece mulți consideră că compania încalcă dreptul la intimitate. Google s