whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Conectare la Facebook utilizând un cont Google

Facebook și Google sunt cele două site-uri cele mai vizitate din lume, conform clasamentului Alexa. Probabil dețineți deja un cont Facebook sau sunteți încurajați de prieteni și familie să vă alăturați. Dacă nu ați creat încă un cont Google, vă permite să accesați rapid toate instrumentele sale: Gmail, Calendar, Blogger, alerte și altele. De asemenea, cu un cont Google puteți elimina nevoia de a introduce de mai multe ori datele de autentificare pentru rețeaua socială și puteți conecta Facebook în doar câteva clicuri.

Pasul 1

Accesați Facebook și faceți clic pe „Cont” din meniul din dreapta sus.

Pasul 2

Derulați în jos și selectați „Setări cont”.

Pasul 3

În secțiunea „Contul meu”, găsiți fila „Setări” și, la secțiunea „Conturi legate”, apăsați „Modifică”.

Pasul 4

În lista derulantă din rândul „Conturi legate”, alegeți „Google” și apăsați butonul „Adaugă cont nou”. Introduceți parola când vi se solicită, apoi faceți clic pe „Continuă” pentru a lega conturile.

Îndrumare

  • Puteți conecta, de asemenea, conturile MySpace, Yahoo!, MyOpenID, Versign PIP sau OpenID. Dacă sunteți autentificat în Google sau în oricare dintre aceste conturi, veți fi conectat automat la Facebook.

Atentie

  • Pentru a preveni furtul de identitate sau accesul hackerilor, creați o parolă puternică ce conține simboluri, cifre și litere în majuscule și minuscule, și schimbați-o periodic.

URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100504974.html

Social Media
  • Cum să publicați o poveste pe Google

    Vă doriți să împărtășiți o poveste cu lumea sau doar cu câțiva prieteni? Google oferă soluții gratuite și ușor de folosit pentru a publica lucrările dvs. – de la bloguri și site-uri, la documente partajabile. Pasul 1: Înregistrați-vă în contul Google Accesați Conturi Google și dați click pe „Creeaz

  • Cum să ștergi un cont Facebook pentru totdeauna

    Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț

  • Cum să creezi un blog folosind Facebook

    Funcția Notițe din Facebook îți permite să postezi actualizări lungi – postări de tip blog – fără a avea nevoie de un serviciu extern. Poți adăuga fotografii, să etichetezi prietenii și să controlezi exact cine poate vedea fiecare post. Începerea unui Post Pasul 1 Deschide profilul tău Facebook, tre

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com