Cunoștințe despre Internet
myYearbook, lansat în 2005, a permis utilizatorilor să comunice cu colegii de clasă, să facă noi prieteni și să joace jocuri. Site‑ul a rămas în mare parte la fel, dar și‑a schimbat numele în MeetMe. Dacă te‑ai înscris pe MeetMe prin Facebook și nu mai folosești serviciul, ai putea dori să îl ștergi. Poți face asta direct de pe site‑ul MeetMe sau să blochezi aplicația MeetMe pe Facebook.
Accesează MeetMe și conectează‑te la cont.
Dă clic pe "Settings" din colțul din dreapta sus al paginii.
Selectează "Account" și apoi "Deactivate Account".
Introdu adresa de e‑mail și parola MeetMe pentru a confirma și închide contul.
Accesează Facebook și conectează‑te la cont.
Dă clic pe pictograma cu rotiță și apoi pe "Account Settings".
Accesează "Apps" din partea stângă a paginii.
Dă clic pe "X" de lângă MeetMe din lista "Apps You Use".
Bifează caseta "Delete all your MeetMe activity on Facebook".
Dă clic pe "Remove" pentru a șterge MeetMe din contul tău.
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț
Facebook și Google sunt cele două site-uri cele mai vizitate din lume, conform clasamentului Alexa. Probabil dețineți deja un cont Facebook sau sunteți încurajați de prieteni și familie să vă alăturați. Dacă nu ați creat încă un cont Google, vă permite să accesați rapid toate instrumentele sale: Gma
Facebook este o rețea socială cu peste 500 de milioane de utilizatori activi, dintre care 50 % se conectează zilnic. Pentru unii, contul devine o distracție excesivă, un dezastru de timp sau pur și simplu nu mai aduce bucurie. În astfel de cazuri, mulți aleg să îl șteargă. Există opțiunea „Dezactive