whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Cum să contactezi un membru Facebook fără a avea un cont

Facebook îți permite să te reconectezi cu vechi cunoscuți, dar fără un cont nu e ușor. Dacă nu vrei sau nu poți să îți creezi unul, poți contacta alți utilizatori cu ajutorul unui prieten care deține un cont.

Pasul 1 – Verifică disponibilitatea unui prieten

Cere-ți prietenilor dacă au cont pe Facebook. Având în vedere numărul de utilizatori, șansele ca cel puțin unul dintre ei să fie activ pe platformă sunt mari.

Pasul 2 – Stabilește o întâlnire pentru a folosi contul prietenului

Întâlnește-te cu prietenul și lasă-l să se conecteze la contul său. Apoi, permite-i să te ajute să cauți persoana pe care vrei să o contactezi.

Pasul 3 – Trimite un mesaj privat

Folosește contul prietenului pentru a trimite un mesaj privat către utilizatorul țintă. În subiect scrie-ți numele pentru a atrage atenția și începe mesajul cu o scurtă prezentare: „Salut, sunt Bob Jones, de la școala primară. Nu am cont Facebook, dar te contactez printr-un prieten.”

Pasul 4 – Oferă-ți adresa de email

În mesaj, include adresa ta de email și solicită ca persoana să te contacteze acolo. Dacă prietenul tău constată că vechiul prieten te contactează în loc de tine, informează-l.

Sfat

  • Crearea unui cont Facebook este gratuită și poate fi realizată în câteva secunde. Dacă dorești să contactezi mai mulți oameni din trecut, creează-ți propriul cont.

URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100506953.html

Social Media
  • Modul pas cu pas de actualizare a informațiilor de contact pe Facebook

    Facebook este o rețea socială care vă permite să vă păstrați legătura cu prietenii, indiferent unde se află. Un mod eficient de a rămâne conectat este să postați și să actualizați informațiile de contact pe profilul dumneavoastră, astfel încât prietenii și familia să vă poată găsi întotdeauna. Pasul

  • Cum să ștergi un cont Facebook pentru totdeauna

    Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț

  • Conectare la Facebook utilizând un cont Google

    Facebook și Google sunt cele două site-uri cele mai vizitate din lume, conform clasamentului Alexa. Probabil dețineți deja un cont Facebook sau sunteți încurajați de prieteni și familie să vă alăturați. Dacă nu ați creat încă un cont Google, vă permite să accesați rapid toate instrumentele sale: Gma

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com