Cunoștințe despre Internet
Photobucket oferă un instrument dedicat pentru ștergerea contului. În funcție de tipul contului (Free sau Plus), procesul poate varia ușor. Înainte de a continua, asigură-te că ai salvat toate fotografiile și videoclipurile pe care vrei să le păstrezi.
1. Conectează-te la contul tău.
2. Fă clic pe săgeata de lângă numele de utilizator și selectează „Setări utilizator”.
3. Accesează fila „Cont”, derulează până la secțiunea „Șterge contul” și apasă pe linkul „Șterge acest cont”.
4. Completează motivul ștergerii, tragă glisorul pentru verificare și apasă „Șterge contul meu” pentru a finaliza procesul.
1. Înainte de a șterge, trebuie să anulezi abonamentul Photobucket.
2. Dacă ai plătit cu card de credit, trimite un e‑mail la plus@photobucket.com pentru anulare manuală.
3. Dacă ai plătit prin PayPal, conectează-te la contul PayPal, accesează „Setări de plată” și selectează „Plăți preaprobate”.
4. Găsește abonamentul Photobucket, apasă „Anulează” și confirmă anularea plăților recurente.
5. Contul îți va reveni la statut Free, după care poți urma pașii pentru ștergerea unui cont Free.
După depunerea cererii, poate dura până la 7 zile pentru ca contul să fie complet șters. Dacă îți schimbi decizia în primele 48 de ore, poți să te conectezi din nou și contul va fi reactivat automat.
Cum să vă găsiți contul PayPal PayPal este cea mai mare platformă de banking virtual online. Este portalul preferat pentru transferurile financiare între cumpărători, vânzători, angajatori și angajați. Companii mari, precum eBay, utilizează PayPal pentru a emite facturi și a finaliza tranzacțiile. P
Hotmail, un serviciu de e-mail gratuit de la Microsoft, a fost lansat în 1996 și a fost achiziționat de Microsoft în 1997 pentru 400 de milioane de dolari. În 2009, Hotmail avea aproape 300 de milioane de conturi. Acum, Hotmail este rebranduit ca Outlook.com, dar pașii rămân similari. Pașii pentru î
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț