Cunoștințe despre Internet
Contul dvs. Twitter poate fi blocat din două motive principale. Dacă ați încercat prea multe ori să vă autentificați cu o parolă incorectă, contul va fi blocat temporar pentru o oră. De asemenea, dacă ați activat opțiunea „Cont protejat”, atunci fluxul dvs. și lista de urmăritori sunt restricționate, iar tweet-urile nu pot fi retuite și trebuie să aprobați manual fiecare persoană care dorește să vă urmărească.
1. Dezactivați aplicațiile terțe conectate la Twitter (de ex. TweetDeck, HootSuite).
2. Dacă ați încercat să vă conectați cu o parolă greșită, așteptați o oră. Dacă nu ați încercat să vă conectați, contul ar putea fi compromis; în acest caz, parola este resetată automat.
3. Accesați pagina de autentificare Twitter și introduceți numele de utilizator sau adresa de email. Dacă nu reușiți să vă autentificați după o oră, solicitați o nouă parolă prin opțiunea „Resend Password”.
4. Căutați emailul de la Twitter, faceți clic pe linkul din mesajul de resetare a parolei, introduceți o nouă parolă și confirmați-o. Salvați modificările.
5. Autentificați-vă cu noua parolă pentru a verifica că contul a fost deblocat.
1. Conectați-vă la contul Twitter și faceți clic pe săgeata de sub pictograma cu rotiță pentru a accesa meniul.
2. Selectați „Settings” (Setări).
3. În bara laterală din stânga, apăsați pe fila „Security and Privacy” (Securitate și confidențialitate).
4. Debifați caseta „Protect My Tweets” (Protejează tweet-urile mele).
5. Salvați modificările. Contul este acum deblocat și public.
Dacă suportul Twitter suspectează că contul dvs. a fost compromis, parola va fi resetată. În următoarea autentificare, va trebui să creați o parolă nouă pentru a debloca contul.
Rețineți că, în cazul unui blocaj din cauza încercărilor de autentificare, nu veți putea să vă conectați pentru o oră, chiar și cu parola corectă.
Photobucket oferă un instrument dedicat pentru ștergerea contului. În funcție de tipul contului (Free sau Plus), procesul poate varia ușor. Înainte de a continua, asigură-te că ai salvat toate fotografiile și videoclipurile pe care vrei să le păstrezi.Ștergerea unui cont Free1. Conectează-te la cont
Cum să vă găsiți contul PayPal PayPal este cea mai mare platformă de banking virtual online. Este portalul preferat pentru transferurile financiare între cumpărători, vânzători, angajatori și angajați. Companii mari, precum eBay, utilizează PayPal pentru a emite facturi și a finaliza tranzacțiile. P
Dacă doriți să deblocați telefonul T-Mobile pentru a-l utiliza cu alte servicii, aveți această opțiune. Deblocarea unui telefon T-Mobile este utilă pentru cei care doresc să folosească carduri SIM din întreaga lume sau pentru clienții care doresc să treacă la un alt operator care oferă apeluri GSM.