Cunoștințe despre Internet
În octombrie 2012, Facebook a atins un punct de cotitură, depășind 1 miliard de utilizatori în peste 200 de țări, potrivit datelor CNN. În ciuda popularității sale, nu toată lumea a creat deja un cont. Dacă ai nevoie să ajuți pe cineva să se înscrie, procesul este simplu și rapid.
Închide-ți contul curent: click pe pictograma de setări (rotiță) și selectează Deconectare. Acest lucru te duce la pagina principală Facebook.
Pe pagina principală, apasă pe butonul Înregistrează-te pentru a deschide formularul de creare a contului.
Completează câmpurile Prenume și Nume de familie cu informațiile reale ale persoanei pentru care creezi contul. Facebook impune utilizarea numelui real.
Introdu adresa de e-mail în câmpul Adresa de e-mail și confirmă-o în câmpul Confirmă e-mailul. Această adresă nu trebuie să fie deja asociată cu un cont existent.
Alege o parolă de cel puțin șase caractere, incluzând litere, cifre și simboluri pentru o securitate sporită.
Selectează luna, ziua și anul nașterii din meniul drop-down și bifează opțiunea Femeie sau Bărbat. Revizuiește termenii de utilizare și politica de confidențialitate, accesibile prin linkurile de jos.
Apasă pe butonul Înregistrează-te pentru a crea contul.
Plătiți un articol eBay folosind un alt cont PayPal Vânzătorii de pe eBay acceptă numeroase metode de plată, dintre care cea mai comună este PayPal. Dacă câștigați o licitație, vânzătorul nu contează de ce cont PayPal utilizați; el doar dorește să primească plata. Pentru a folosi un cont PayPal dife
Facebook este una dintre cele mai populare platforme de socializare din lume, ideală pentru a menține legătura cu prietenii, a redescoperi vechi cunoscuți și a întâlni noi oameni. Printr-un instrument de căutare ușor de utilizat, poți găsi rapid prieteni și membri de familie folosind diferite criter
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț