Cunoștințe despre Internet
Pe pagina de autentificare Facebook există o casetă sub câmpul de e-mail, „Ține-mă conectat”. Dacă este bifată, datele tale de autentificare rămân salvate și contul se deschide automat la fiecare accesare.
Pentru a dezactiva această funcție, deconectează-te, apoi debifează caseta. Dacă dorești să ștergi complet istoricul de conectări Facebook, trebuie să accesezi setările de navigare ale browserului tău.
1. Apasă Tools în colțul din dreapta sus.
2. Selectează Internet Options.
3. În fila General, bifează Delete browsing history on exit.
4. Apasă Delete pentru a deschide dialogul.
5. Bifează Form data și debifează alte opțiuni.
6. Confirmă apăsând Delete.
1. Click pe pictograma cu un ciocan (sau pe cele trei puncte) din dreapta sus.
2. Selectează Tools → Clear browsing data.
3. În dialog, bifează Clear saved Autofill form data și debifează celelalte.
4. Apasă Clear browsing data.
1. Click pe Firefox din colțul stâng sus.
2. Mergi la History → Clear recent history.
3. În fereastra de dialog, folosește săgeata în jos pentru a expanda opțiunile.
4. Bifează Form & search history și Active logins, debifează celelalte.
5. În Time range to clear, alege Everything.
6. Click Clear now.
După ce ai șters datele, verifică setările de conectare din contul Facebook pentru a te asigura că caseta nu mai este activă.
Istoricul calculatorului nu se limitează doar la paginile web vizitate. Sistemul înregistrează toate activitățile: programe, documente, poze, muzică și videoclipuri. În Windows XP și Vista, accesul se face prin Meniul Start. Istoricul pe Internet Pasul 1 Deschideți browserul web. Pasul 2 Accesați „V
Atunci când navigați pe internet, lăsați urme ale activității, inclusiv site-urile vizitate. Browserele Mozilla Firefox, Internet Explorer și Google Chrome oferă opțiuni pentru ștergerea istoricului de navigare, protejând astfel confidențialitatea. Puteți extinde această protecție ștergând parolele
Găsirea unui prieten pe Facebook Pasul 1 Conectați-vă la contul Facebook folosind adresa de e‑mail și parola. Dacă nu aveți încă un cont, îl puteți crea gratuit la facebook.com. Pasul 2 Introduceți numele prietenului pe care doriți să-l găsiți în căsuța de căutare din partea superioară a paginii. Ap