Cunoștințe despre Internet
În mod implicit, orice postezi pe blogul tău Tumblr este vizibil pentru toată lumea, indiferent dacă îl urmăresc sau nu. Tumblr oferă însă opțiuni de confidențialitate. Dacă blogul respectiv nu este blogul tău principal, îl poți proteja cu o parolă; poți, de asemenea, să marchezi postări individuale ca private atât pe blogul principal, cât și pe cel secundar.
După ce protejezi un blog cu o parolă, nimeni altcineva nu va putea să-l urmărească, deși urmăritorii existenți rămân neafectați. Postările dintr-un blog protejat cu parolă nu vor apărea pe tabloul de bord al celor care îl urmăresc; urmăritorii pot vedea doar o mică previzualizare a celor trei postări cele mai recente în lista persoanelor pe care le urmăresc, dar nu pot citi întreaga postare sau alte conținuturi fără să acceseze pagina blogului și să introducă parola.
În general, postările private sunt vizibile doar pentru tine și doar atunci când ești autentificat pe Tumblr. Există o singură excepție: dacă postarea privată se află pe un blog de grup și ai invitat alte persoane să contribuie, acestea pot vedea și postarea.
Ceea ce se întâmplă dacă ștergeți Tumblr? Dacă ați pierdut motivația pentru reblogarea GIF-urilor animate și pentru derularea infinită a panoului de control, cea mai bună modalitate de a renunța complet este să ștergeți blogul Tumblr în întregime. Odată ce ați făcut acest lucru, nu puteți inversa pr
Tumblr, ca platformă de blogging, nu oferă în mod direct un mecanism de plată pentru postările realizate, dar poți transforma blogul tău într-o sursă de venit. Pentru mulți utilizatori, cea mai simplă soluție este plasarea de reclame pe pagina blogului sau chiar în interiorul articolelor. Folosind T
Rețelele sociale, platformele de găzduire de conținut și site-urile de blog utilizează diverse tehnici legale care le permit să afișeze public conținutul tău. Tumblr nu revendică direct proprietatea asupra materialelor pe care le postezi pe blog, ceea ce înseamnă că poți folosi liber conținutul și î