Cunoștințe despre Internet
Site-ul de microblogging Tumblr oferă numeroase opțiuni de interacțiune socială cu urmăritorii, însă recunoaște și faptul că nu toată lumea dorește să posteze totul pe internet.
În acest sens, Tumblr permite crearea de bloguri secundare, pe care le puteți face private prin adăugarea unei parole. Astfel, doar persoanele care dețin linkul către blog și parola potrivită pot accesa conținutul.
Nu este posibil să faceți blogul principal pe Tumblr privat, însă puteți crea atâta bloguri secundare pe contul dvs. pe care le protejați prin parolă. Următorii dvs. de pe blogul principal nu pot vedea aceste bloguri protejate sau chiar o listă a lor, decât dacă le trimiteți personal linkurile.
Blogurile secundare protejate rămân restricționate: nu puteți „like”-a postările, reblog-ui sau comenta. De asemenea, nu aveți posibilitatea să trimiteți subiecte de discuție sau să răspundeți la întrebări.
Ceea ce se întâmplă dacă ștergeți Tumblr? Dacă ați pierdut motivația pentru reblogarea GIF-urilor animate și pentru derularea infinită a panoului de control, cea mai bună modalitate de a renunța complet este să ștergeți blogul Tumblr în întregime. Odată ce ați făcut acest lucru, nu puteți inversa pr
La fel ca în restul rețelelor sociale, bloggingul nu constă doar în a striga în golul internetului – este un dialog. Indiferent dacă ai răspunsul la întrebarea cuiva sau vrei să adaugi o opinie la o discuție, poți răspunde la un post în mai multe moduri. Reblogarea este întotdeauna disponibilă, în t
Rețelele sociale, platformele de găzduire de conținut și site-urile de blog utilizează diverse tehnici legale care le permit să afișeze public conținutul tău. Tumblr nu revendică direct proprietatea asupra materialelor pe care le postezi pe blog, ceea ce înseamnă că poți folosi liber conținutul și î