whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Internet

Ce face Tumblr atunci când ignori un utilizator?

Pe Tumblr, există mai multe modalităţi prin care poţi interacţiona cu alţi utilizatori: de la „fan mail” la caseta „Ask” și răspunsurile la postări. Dacă primeşti mesaje nedorite de la un alt utilizator sau de la o sursă anonimă, poţi folosi funcţia de ignorare pentru a bloca contactul și pentru a preveni apariţia postărilor acelei persoane pe tabloul tău de activitate.

Funcţia de ignorare

Când ignori un utilizator printr-un mesaj anonim, Tumblr blochează atât contul său, cât şi adresa IP de la trimiterea oricărui mesaj suplimentar – fan mail, răspunsuri la postări, mesaje anonime. De asemenea, orice postare a acelui utilizator nu va mai apărea pe tabloul tău, iar postările tale nu vor fi vizibile în fluxul lor. În plus, nu vei mai primi note de la acea persoană pe nicio postare.

Modul de a ignora utilizatori Tumblr

Poţi adăuga un cont pe lista „Ignoră” accesând tumblr.com/ignore. Introdu numele de utilizator sau URL-ul în câmpul „Ignored Users” și apasă „Ignore”. Pentru a anula blocarea, apasă „Stop Ignoring”. De asemenea, pe tabloul tău poţi ignora un utilizator făcând clic pe săgeata de jos de lângă silueta utilizatorului şi selectând „Ignore” din meniul derulant. În cazul unui mesaj anonim, poţi bloca imediat utilizatorul apăsând pictograma „X” din mesaj; aceasta blochează contul și adresa IP.

Alte opţiuni de confidenţialitate

Dacă nu doreşti să vezi postările unui utilizator pe care îl urmăreşti, poţi să îl de‑urmezi făcând clic pe butonul „Unfollow” de lângă numele utilizatorului în postare. Pentru a dezactiva mesajele „Ask”, mergi la setările contului (iconita de rotiță) și comută opţiunea „Let People Ask Questions”. Pentru a împiedica utilizatorii să trimită postări pe blogul tău, comută opţiunea „Let People Submit Posts” şi salvează.

Limitări şi considerente

Ignorarea nu împiedică utilizatorul să viziteze direct URL-ul blogului tău; aceştia pot încă să-ţi vadă conţinutul dacă nu au blocat mai multe. De asemenea, menţiunile despre utilizator în postările altora nu sunt blocate automat. Dacă doreşti să elimini complet orice menţiune, poţi instala o extensie a browserului care să permită crearea unor liste neagră de termeni; adaugă numele utilizatorului pentru a evita să-l vezi în flux.


URL:https://ro.whycomputer.com/Internet/100519300.html

Internet
  • Ce este Photoshop?

    Adobe Photoshop este programul de editare a imaginilor folosit în grafica, fotografia și arta digitală. Lansat de Adobe Systems, a devenit standardul pentru editarea foto și desenul digital la nivel personal.EditareSoftware-ul Photoshop permite modificarea și îmbunătățirea unui spectru larg de imagi

  • Ce înseamnă un DM pe Twitter?

    Twitter este o platformă de socializare care îți permite să comunici cu prietenii, familia și colegii prin mesaje scurte, numite tweets, sau prin mesaje private, denumite DM (direct message). Tweets vs. Direct Messages În esență, Twitter funcționează pe baza de urmăritori: fiecare utilizator urmă

  • Ce pluginuri sunt necesare pentru Hulu

    Hulu este un serviciu gratuit de streaming online care transmite seriale și emisiuni TV de la rețele precum NBC, Fox și SyFy.Pentru a reda videoclipurile pe computerul tău, trebuie să ai instalat pluginul corect și să configurezi setările browserului.Adobe Flash PlayerAdobe Flash Player este pluginu

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com