Cunoștințe despre Internet
Blogurile Tumblr secundare pot fi șterse direct din pagina de setări a blogului respectiv. Spre deosebire de blogurile principale, blogurile secundare pot avea mai mulți membri; dacă blogul pe care dorești să îl ștergi are alți membri, trebuie să-i elimini înainte de a-l șterge, altfel acesta va rămâne activ pentru ceilalți.
1. Accesează Setări (icona rotiței) din partea de sus a tabloului de control.
2. Selectează numele blogului pe care vrei să îl dezactivezi.
3. În partea de jos a paginii, apasă butonul Delete.
4. Confirmă alegerea pe ecranul de confirmare: introdu numele de utilizator, parola și URL-ul blogului. Blogul va fi șters.
Dacă vezi butonul Leave în loc de Delete la sfârșitul paginii de setări, blogul are alți membri.
1. Din tabloul de control, alege blogul din meniul derulant din dreapta.
2. Click pe Members.
3. Pe ecranul următor, poți elimina ceilalți utilizatori asociați blogului.
4. După ce ai eliminat toți membrii, poți șterge blogul în mod normal.
Odată șters, blogul nu va mai fi accesibil și nu poate fi recuperat; dacă ai nevoie să păstrezi conținutul, exportă-l înainte.
La fel ca în restul rețelelor sociale, bloggingul nu constă doar în a striga în golul internetului – este un dialog. Indiferent dacă ai răspunsul la întrebarea cuiva sau vrei să adaugi o opinie la o discuție, poți răspunde la un post în mai multe moduri. Reblogarea este întotdeauna disponibilă, în t
Adăugați Google Analytics pe blogul dvs. Tumblr Platforma Tumblr nu oferă instrumente încorporate pentru analizarea traficului, de aceea integrarea Google Analytics este soluția ideală. Acest serviciu vă furnizează nu doar volumul vizitatorilor, ci și sursele acestora, cuvintele cheie prin care ajun
Ca și pe Twitter sau Instagram, urmăritorii de pe Tumblr primesc actualizările tale când se conectează la rețea. Panoul de control afișează numărul de urmăritori și blogurile pe care le urmărești; fă clic pe unul dintre aceste linkuri pentru a vedea conturile și blogurile individuale. Accesează T