Cunoștințe despre Internet
Un cont care apare întotdeauna în gri indică faptul că utilizatorul respectiv te-a blocat. În lista ta de contacte îl poți încă găsi, însă în realitate Skype creează un zid între tine și persoana care te-a blocat, astfel încât să nu vezi niciodată statusul online al acesteia.
Când alegi să blochezi pe cineva sau când acea persoană te blochează, Skype tratează conexiunea voastră ca și cum ar fi străini. Nu vei mai vedea statusul de online al altuia, iar celălalt nu va mai vedea nimic despre tine. În plus, nu primești nicio notificare că ai fost blocat.
În momentul în care te blochează, numele tău este eliminat din lista de contacte a acelei persoane, iar tu nu vei mai putea vedea dacă este online sau nu. Totuși, contul va rămâne în lista ta de contacte, dar nu va mai apărea online până când nu decide să te deblocheze.
Twitter utilizează sistemul de mesaje directe (DM) în mod similar unui e‑mail simplificat. Când primiți un DM pe care nu l-ați citit, inboxul de mesaje afișează un indicator și vă avertizează printr-un sunet. Totuși, nu există confirmare de citire pentru mesajele trimise. Mesaje necite Dacă aveți
Când blochezi pe cineva pe Skype, acea persoană își pierde capacitatea de a comunica cu tine în vreun fel. Persoana blocată nu va putea vedea niciodată statusul tău online. Ceilalți prieteni din lista ta de contacte Skype vor rămâne capabili să te vadă și să comunice cu tine, însă vei fi complet inv
Poate cineva să vă înscrie într-o relație pe Facebook fără consimțământul dvs.? Pe Facebook, adăugarea unui statut de relație pe cronologia ta este opțională. Dacă cineva afirmă că ești într-o relație cu tine — fie propunere de nuntă, fie căsătorie — poți alege să confirmi sau să refuzi acel statut.