Cunoștințe despre Internet
Când blocați utilizatori pe Instagram, aceștia nu mai pot vedea fotografiile, videoclipurile sau profilul dvs. în căutările site-ului. Deși nu pot aprecia pozele dvs., dumneavoastră aveți libertatea de a aprecia ale lor, cu excepția cazului în care și aceștia vă blochează.
Instagram nu anunță un utilizator când îl blocați, însă acesta poate descoperi blocarea dacă împărtășește urmăritorii dvs., deoarece like-urile și comentariile dvs. rămân vizibile pentru el. Atâta timp cât nu menționați în mod explicit numele său într-un comentariu, el nu primește notificări și poate să nu vadă niciun comentariu. Deoarece like-urile Instagram sunt anonime, el nu poate ști că ați apreciat poza lui. Totuși, comentariile care menționează numele său și conțin simbolul “@” apar în notificările push ale lui; el poate vedea numele de utilizator și răspunde la comentariu. El poate, de asemenea, să trimită comentarii către dvs. menționând numele dvs. cu simbolul “@”. De exemplu, dacă numele de utilizator este betty1990, veți primi o notificare push dacă el include “@betty1990” într-un comentariu.
Google Chat este serviciul de mesagerie instant integrat în produsele Google, precum Gmail și Google Plus. În mod implicit, Gchat afișează toți contactele Google pe care le-ai confirmat anterior. Blocarea unui contact în Google Chat îl împiedică să inițieze conversații instantaneu și să vadă statusu
Adaugă un link „Like us on Facebook” în semnătura e-mailului Plasarea unui link „Like us on Facebook” în semnătura e-mailului poate crește numărul de urmăritori. În fiecare mesaj trimis, destinatarii vor putea face clic și vor fi direcționați către pagina ta. Pasul 1 Deschide Microsoft Outlook, acc
Când blochezi pe cineva pe Skype, acea persoană își pierde capacitatea de a comunica cu tine în vreun fel. Persoana blocată nu va putea vedea niciodată statusul tău online. Ceilalți prieteni din lista ta de contacte Skype vor rămâne capabili să te vadă și să comunice cu tine, însă vei fi complet inv