whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Internet

Ce se întâmplă dacă blocați pe cineva pe Google Chat și apare offline?

Google Chat este serviciul de mesagerie instant integrat în produsele Google, precum Gmail și Google Plus. În mod implicit, Gchat afișează toți contactele Google pe care le-ai confirmat anterior. Blocarea unui contact în Google Chat îl împiedică să inițieze conversații instantaneu și să vadă statusul tău online, dar acesta poate totuși să-ți trimită e-mailuri.

Cum funcționează blocarea contactelor

Contactele din lista ta Google Contacts trebuie adăugate manual în Google Chat, de obicei printr-o invitație din Gmail, Orkut sau Google Plus. Acest pas permite contactului să-ți vadă statusul online și să trimită mesaje în timp real. Blocând un contact, revocă aceste privilegii – contactul nu mai poate iniția o conversație și nu mai poate vedea când ești online. Numele tău apare întotdeauna offline în fereastra Google Chat a contactului, însă nu se trimite nicio notificare că l-ai blocat.

Blocarea unui contact

Poți găsi contactele în lista Google Chat tastând primele litere ale numelui în câmpul de căutare din partea superioară. Apasă numele relevant pentru a deschide fereastra de chat, apoi selectează meniul „Mai multe” (More). În lista propusă, alege opțiunea „Blochează” (Block). Contactul va fi eliminat din lista ta de chat, dar rămâne căutabil pentru a fi deblocat ulterior.

Deblocarea unui contact

Deblocarea se face deschizând fereastra de chat cu persoana respectivă și alegând „Deblochează” (Unblock). Această opțiune este disponibilă și în meniul „Mai multe”. Deoarece contactele blocate nu apar în lista ta de chat, trebuie să folosești câmpul de căutare din partea superioară pentru a le găsi.

Funcționarea în toate serviciile Google

Contactele Google sunt sincronizate între diverse servicii, cum ar fi Google Chat, Google Reader și Google Plus. Blocarea unui contact din interfața Google Plus îl blochează simultan în toate celelalte proprietăți Google. Blocarea din modulul Google Chat din Gmail se aplică doar în Google Chat; contactul poate încă să acceseze conținutul tău partajat pe Google Plus dacă se află în cercurile tale de contacte.


URL:https://ro.whycomputer.com/Internet/100508834.html

Internet
  • Ce produse sunt recondiționate de fabrică?

    Produsele recondiționate de fabrică sunt bunuri returnate care sunt trimise la producător pentru verificare sau reparație înainte de a fi vândute din nou. Companiile nu pot vinde produse deschise ca și cum ar fi noi, chiar dacă sunt în stare impecabilă, și folosesc adesea un proces de recondiționare

  • Restaurarea sistemului: cum funcționează și ce schimbări să aștepți

    Restaurarea sistemului poate fi un salvator real atunci când recent ai instalat software nou sau drivere care au destabilizat computerul. În esență, aceasta este ca o mașină a timpului: poți reveni la o configurație anterioară, înainte ca problemele să apară. Setările Windows sunt restabilite Regist

  • Ce se întâmplă când un număr de telefon este blocat?

    Blocarea unui număr de telefon poate fi necesară din motive de confidențialitate, securitate sau alte considerente personale. Poți alege să nu primești apeluri de la un anumit număr, să ascunzi propriul număr în ID-ul apelantului sau să împiedici ca un număr să primească apeluri. Cum să blocați un

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com