Cunoștințe despre Internet
Atunci când cineva te blochează pe Facebook, nu poți mai scrie pe timeline‑ul său, nu poți iniția conversații, nu îl poți menționa în poze și nu îl poți găsi în căutare. Blocarea este bidirecțională: persoana care te-a blocat și pierde accesul la anumite funcții ale contului său, însă poate să te deblocheze oricând. Dacă vrei să te asiguri că persoana rămâne blocată chiar și dacă îți deblochează, singurul mod de a face asta este să cunoști adresa de e‑mail pe care o folosește pentru a accesa contul Facebook.
Fă clic pe pictograma cu lacătul din bara albastră de sus a paginii Facebook. Aceasta este un acces rapid către setările importante de confidențialitate.
Alege „Cum să oprești pe cineva să mă deranjeze” pentru a lansa formularul de blocare.
Introdu adresa de e‑mail a persoanei pe care vrei să o blochezi și apasă „Blochează”. Chiar dacă interfața permite și introducerea numelui, aceasta nu va funcționa dacă persoana te-a blocat deja.
Introducere Departamentele IT din companii blochează tot mai des rețelele sociale, inclusiv Facebook, prin filtrarea adreselor web. În general, blocarea se face la nivelul URL-ului, fără a analiza traficul de date. Aceasta creează oportunitatea pentru un utilizator de a scăpa de restricție folosind
Caracteristica de etichetare a Facebook adaugă un plus de interactivitate fotografiilor, dar poate fi înfricoșătoare dacă nu dorești ca toți prietenii să le poată vedea. Nu poți bloca complet persoanele de a-ți eticheta pozele, însă poți modifica setările de confidențialitate astfel încât să fii sin
Verifică dacă ai șters pe cineva de pe Facebook Ștergerea accidentală a unui prieten pe Facebook poate părea un simplu problemă tehnică, dar uneori e vorba doar de ascunderea postărilor. Iată cum poți să verifici dacă persoana respectivă este încă prietenul tău și cum să recuperezi conexiunea dacă a