Cunoștințe despre Internet
Facebook vă permite să etichetați persoane în poze și postări. Dacă ați adăugat din greșeală o etichetă pe cineva în o fotografie pe care nu doriți să fie marcat, există modalități prin care să eliminați acea etichetă. Persoana respectivă poate încă să poată vedea poza dacă are permisiuni de vizualizare, însă eliminarea etichetei reduce șansele ca acea fotografie să apară pe timeline‑ul său.
Localizați povestea din care doriți să eliminați eticheta și treceți cursorul peste ea.
Faceți clic pe pictograma Pencil (creion) și selectați Delete… din meniul derulant. Confirmați ștergerea făcând clic pe Delete.
Accesați postarea originală pe care ați partajat-o și faceți clic pe butonul Share pentru a o publica din nou fără etichete.
Localizați fotografia care conține persoana pe care doriți să o eliminați și faceți clic pe ea.
Apăsați butonul Tag Photo din partea de jos a imaginii.
Trecând cursorul peste numele persoanei dorite, selectați Remove Tag și apoi faceți clic pe Done Tagging.
Faceți clic pe butonul Activity Log din cronologia activităților dumneavoastră.
Selectați linkul Photos din bara laterală a jurnalului de activitate.
Bifați casetele pentru fiecare fotografie din care doriți să eliminați etichetele.
Apăsați butonul Report/Remove Tags și confirmați acțiunea.
Transmiterea imaginilor de pe iPhone către Facebook Aplicația Facebook pentru iPhone este integrată perfect cu sistemul de operare, permițându‑ți să trimiți rapid fotografii din biblioteca de imagini sau direct de la aplicația Camera. Fotografiile încărcate apar automat în colecția „Mobile Uploads”
Caracteristica de etichetare a Facebook adaugă un plus de interactivitate fotografiilor, dar poate fi înfricoșătoare dacă nu dorești ca toți prietenii să le poată vedea. Nu poți bloca complet persoanele de a-ți eticheta pozele, însă poți modifica setările de confidențialitate astfel încât să fii sin
Eliminarea Facebook de pe Android Pe telefonul sau tableta Android, există două modalități de a accesa Facebook: prin browser la versiunea mobilă a site-ului sau prin aplicația oficială. Dacă nu doriți să păstrați aplicația, o puteți dezinstala din setările dispozitivului sau din Google Play Store.