Cunoștințe despre Internet
Atunci când cineva te etichetează pe Facebook într-un post sau într-o fotografie, se creează un link către cronologia ta care poate fi vizibil atât pentru prietenii lor, cât și pentru al tăi. Etiquetarea poate fi folosită pentru a atrage atenția asupra unei poze în care nu ești prezent, iar în funcție de setările tale de confidențialitate, poți fi adăugat automat în cronologia ta. Poți alege să primești notificări când ești etichetat și pozele etichetate de persoane cu care nu ești prieten pot fi păstrate în așteptare până când le revizuiești. Poți să elimini eticheta de la fotografii — dar nu și de la postări — din aplicația iPhone.
Conectează-te la contul tău Facebook din aplicația iPhone și localizează fotografia pe care vrei să o de-etichetezi.
Apasă fotografia pentru a o deschide pe ecranul complet.
Apasă cele trei puncte din sub fotografie și, pe ecranul următor, selectează „Raportează fotografie”.
Alege „Vreau să mă de-etichetez” și apasă „Continuă”. Confirmă apăsând „OK” pe ecranul următor.
Reține că această opțiune este disponibilă doar pentru fotografii, nu pentru postări.
Una dintre cele mai așteptate funcții ale iPhone-ului 3G a fost integrarea tehnologiei GPS. Prin adăugarea sistemului Global Positioning System, utilizatorii pot primi indicații și pot naviga oriunde se află în lume. Fie că conduceți sau mergeți pe jos într-un oraș străin, iPhone 3G facilitează loca
Accesarea fotografiilor pe iPhone iPhone-ul este un telefon mobil de la Apple, cu ecran tactil și două camere integrate pentru fotografie și video. Fotografiile sunt salvate direct pe dispozitiv atunci când le faceți, iar pozele pot fi adăugate din aplicații precum Safari sau prin transfer de pe com
De la prima actualizare a iOS-ului 3, iPhone-ul permite utilizatorilor să includă fotografii în mesajele text. Poți să trimiți o poză direct din cameră sau să alegi una deja salvată în Biblioteca foto. Pasul 1 Deschide aplicația Mesaje de pe iPhone. Pasul 2 Apasă pictograma de mesaj nou din colțul d