Cunoștințe despre Internet
Fotografiile de pe Facebook nu trebuie să fie vizibile pentru toată lumea. Dacă sunteți etichetat într-o fotografie a altcuiva, oricine poate găsi acea imagine, ceea ce poate duce la situații jenante cu superiorii, familia sau partenerul de viață. Pentru a împiedica anumite persoane să vadă o fotografie etichetată, există mai multe metode simple: de la eliminarea etichetei, la ajustarea setărilor de confidențialitate.
Accesați butonul „Jurnal activități” din partea superioară a cronologiei.
Apăsați pictograma globului de lângă imagine în listă, apoi selectați „Raportați/Eliminați eticheta”.
Bifați caseta „Vreau să-mi elimin eticheta” dacă doriți doar să eliminați propria etichetă. Facebook o va elimina automat, dar nu va șterge numele dacă acesta apare în subtitrare.
Alegeți „Vreau ca această fotografie să fie eliminată de pe Facebook” dacă doriți să scoateți imaginea complet. Selectați un motiv din listă; dacă susțineți că fotografia este hărțuitoare sau încălcuie termenii de utilizare, Facebook o va revizui și ar putea să o elimine. Dacă pur și simplu nu vă place fotografia, Facebook vă oferă opțiunea de a trimite o solicitare creatorului pentru a o șterge, dar compania nu forțează nici o acțiune.
Accesați cronologia și faceți clic pe fotografia etichetată.
Faceți clic pe butonul de setări de confidențialitate sub numele dvs., apoi selectați „Personalizat”.
Adăugați numele persoanelor pe care doriți să le blocați de la vizualizarea fotografiei în câmpul „Nu împărtăși cu”. Apoi faceți clic pe „Salvați modificările”.
Blochează apelurile pe telefonul fix Este frustrant să primești apeluri de la persoane cu care nu dorești să comunici. Există, totuși, metode prin care poți să oprești un anumit număr să te contacteze pe telefonul fix. Pasul 1 – Verifică serviciile operatorului Contactează operatorul telefonic pent
Transmiterea imaginilor de pe iPhone către Facebook Aplicația Facebook pentru iPhone este integrată perfect cu sistemul de operare, permițându‑ți să trimiți rapid fotografii din biblioteca de imagini sau direct de la aplicația Camera. Fotografiile încărcate apar automat în colecția „Mobile Uploads”
Caracteristica de etichetare a Facebook adaugă un plus de interactivitate fotografiilor, dar poate fi înfricoșătoare dacă nu dorești ca toți prietenii să le poată vedea. Nu poți bloca complet persoanele de a-ți eticheta pozele, însă poți modifica setările de confidențialitate astfel încât să fii sin