Cunoștințe despre Internet
Facebook este un instrument puternic și omniprezent pentru a păstra legătura cu prietenii și cei dragi, dar, la fel ca în viața reală, rețelele sociale pot avea persoane nedorite cu care nu dorești să interacționezi. Pentru a preveni ca cineva să aprecieze sau să comenteze la postările tale, trebuie să-l blochezi complet. Acest act îl dezamăgește și îl elimină din lista ta de prieteni.
Pe pagina principală Facebook, dă clic pe pictograma lacătului pentru a deschide meniul Scurtături de confidențialitate. Alege „Cum pot să opresc pe cineva să mă deranjeze?”
Introdu numele persoanei pe care vrei să o blochezi în câmpul „Adaugă nume sau e-mail” sau folosește adresa de e-mail asociată contului său Facebook.
Apasă butonul „Blochează”. Acest lucru nu numai că îl blochează, dar îl elimină și din lista ta de prieteni. Facebook nu îl notifică pe persoană.
Pentru a verifica că a fost blocată, dă clic pe „Vezi toți utilizatorii blocați” de sub câmpul de căutare din meniul Scurtăturilor de confidențialitate.
Facebook este una dintre cele mai populare platforme de socializare din lume, ideală pentru a menține legătura cu prietenii, a redescoperi vechi cunoscuți și a întâlni noi oameni. Printr-un instrument de căutare ușor de utilizat, poți găsi rapid prieteni și membri de familie folosind diferite criter
Transmiterea imaginilor de pe iPhone către Facebook Aplicația Facebook pentru iPhone este integrată perfect cu sistemul de operare, permițându‑ți să trimiți rapid fotografii din biblioteca de imagini sau direct de la aplicația Camera. Fotografiile încărcate apar automat în colecția „Mobile Uploads”
Găsirea prietenilor din anii de școală pe Facebook Facebook este un instrument util pentru a rămâne în contact cu oamenii pe care îi întâlnești în viața de zi cu zi și cu cei cu care ai interacționat anterior, dar ai pierdut legătura. Un alt mod prin care Facebook conectează oamenii este să permită