whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Cum să știi când prietenii de pe Facebook te șteargă sau te blochează în secret

Dacă pe Timeline-ului tău apar repetat politică, linkuri excesive și postări banale la fiecare oră, înseamnă că probabil deranjezi unii prieteni. Pentru ei, funcțiile de deconectare și blocare le permit să întrerupă legătura cu tine cu doar câteva clicuri. Dacă Feed‑ul tău a devenit mai puțin activ sau nu mai vezi anumite timeline‑uri, poate ai fost blocat sau ștears.

Blocare vs. Ștergere

Blocarea și ștergerea (cunoscute și sub numele de „deconectare”) sunt două funcții diferite pe Facebook pentru protecția intimității și gestionarea prietenilor. Blocând pe cineva, nu poți vedea niciun conținut al acelei persoane, cu excepția fotografiilor în care sunteți etichetați și a anumitor activități de grup și aplicații. Blocarea este reciprocă, oferind același nivel de protecție ambelor părți. Ștergerea, în schimb, elimină legătura dintre cei doi, dar aceasta poate fi restabilită. În cazul în care te știi șters, poți vedea încă unele tipuri de conținut, cum ar fi fotografii etichetate cu prieteni comuni sau activități de grup.

Absența în Feed

Te-ai știut blocat sau șters dacă nu mai vezi povești legate de un prieten care a fost odată în lista ta. Feed‑ul arată activitatea prietenilor, cum ar fi fotografii și postări. Când cineva te blochează sau șteargă, conținutul său nu mai apare în Feed. Această situație poate apărea și dacă prietenul își ajustează setările de confidențialitate, folosește selectorul de audiență pentru a împărtăși selectiv sau te adaugă într-o listă de prieteni fără permisiunea de a vedea conținutul.

Adaugă ca prieten

Dacă după ce dai clic pe numele unui prieten, pagina afișează poza de profil și butonul „Adaugă ca prieten”, înseamnă că ai fost deconectat, dar nu blocat. Dacă apesi pe acest buton, prietenul va primi o notificare de la Facebook că dorești să devii prieten. El poate accepta sau ignora cererea.

Neputință de căutare

Dacă nu găsești numele unui prieten în căutarea Facebook, probabil că ai fost blocat de el. Totuși, poate fi și cazul în care acesta nu mai are un cont activ. Blocarea nu împiedică toate formele de comunicare; dacă încă vezi numele său în poze sau povești ale altora, el este încă activ și a blocat efectiv. Nu poți să-l adaugi ca prieten, dar el poate să te deblocheze și să te adauge din nou.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100511556.html

Social Media
  • Cum să știi ce programe poți șterge

    Introducere Fiecare aplicație instalată pe PC ocupă spațiu pe hard disk. De asemenea, producătorii pot instala programe implicite pe calculatoare noi. Când spațiul dispune devine limitat sau apar probleme după instalarea unui nou program, poate fi necesar să elimini unele aplicații. Pentru a face ac

  • Cum să ștergi un cont Facebook pentru totdeauna

    Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț

  • Cum să previi etichetarea pe Facebook

    Caracteristica de etichetare a Facebook adaugă un plus de interactivitate fotografiilor, dar poate fi înfricoșătoare dacă nu dorești ca toți prietenii să le poată vedea. Nu poți bloca complet persoanele de a-ți eticheta pozele, însă poți modifica setările de confidențialitate astfel încât să fii sin

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com