Cunoștințe despre Internet
Ștergerea accidentală a unui prieten pe Facebook poate părea un simplu problemă tehnică, dar uneori e vorba doar de ascunderea postărilor. Iată cum poți să verifici dacă persoana respectivă este încă prietenul tău și cum să recuperezi conexiunea dacă ai greșit.
Deschide browserul și autentifică-te în contul tău Facebook.
În bara de căutare din partea de sus, tastează numele persoanei. În lista de rezultate, dacă apare numele și nu există un text gri cu numărul de „prieteni comuni”, este foarte probabil că încă sunteți prieteni.
Clic pe profilul persoanei. În colțul din dreapta sus, vei vedea o fereastră care arată relația voastră: „Prieten” sau „Ați trimis cererea de prietenie”. Dacă vezi această casetă, nu ai șters prietenul.
În schimb, dacă nu există nicio indicație a prieteniei sau profilul este restricționat, înseamnă că ai șters prietenul (sau că ai ascuns postările). Pentru a reface legătura, trimite o nouă cerere de prietenie și, dacă dorești, un mesaj scurt explicând situația.
Ascunderea postărilor: Dacă ai ascuns postările unui prieten, profilul rămâne prieten, dar nu mai vezi conținutul din flux. Pentru a reveni la vizualizare, mergi la Setări → Confidențialitate → Postări ascunse și dezactivează opțiunea.
Blocarea accidentală: Dacă ai blocat un prieten, vei vedea opțiunea „Deblochează” în loc de „Prieten”. Pentru a restabili prietenia, deblochează-l și trimite o cerere de prietenie.
Pe aplicația mobilă, poți verifica rapid starea accesând profilul persoanei și căutând butonul „Prieten” sau „Cerere trimisă”. Dacă nu apare niciun buton, înseamnă că nu mai ești prieten.
După ce ai confirmat starea prieteniei, poți gestiona cum îți afișează Facebook postările prin setările de vizibilitate din profilul respectiv.
Găsirea prietenilor din anii de școală pe Facebook Facebook este un instrument util pentru a rămâne în contact cu oamenii pe care îi întâlnești în viața de zi cu zi și cu cei cu care ai interacționat anterior, dar ai pierdut legătura. Un alt mod prin care Facebook conectează oamenii este să permită
Recomandările de prieteni pe Facebook: Cum funcționează? Facebook își construiește comunitatea prin conexiuni, iar pentru a crește rețeaua de prieteni, platforma oferă sugestii personalizate. People You May Know În fluxul de știri, secțiunea „People You May Know” afișează utilizatori pe care Faceboo
Poate cineva să vă înscrie într-o relație pe Facebook fără consimțământul dvs.? Pe Facebook, adăugarea unui statut de relație pe cronologia ta este opțională. Dacă cineva afirmă că ești într-o relație cu tine — fie propunere de nuntă, fie căsătorie — poți alege să confirmi sau să refuzi acel statut.