Cunoștințe despre Internet
Blocarea, ajustarea setărilor de confidențialitate și utilizarea instrumentului de selecție a audienței sunt modalități eficiente de a controla modul în care partajați fotografiile pe Facebook. Cu toate acestea, chiar și cu măsuri suplimentare, membrii blocați pot vedea unele dintre fotografiile dvs. Motivele tehnice împiedică Facebook să restricționeze complet vizibilitatea conținutului dvs. dinspre persoanele blocate. Totuși, setările de confidențialitate corecte pot reduce semnificativ expunerea pe rețea.
Când blocați pe cineva pe Facebook, restrângeți vizibilitatea activității dvs. Persoanele blocate nu pot vedea cronologia, albumele foto sau alte conținuturi pe care le postați. Blocarea elimină conexiunile de prietenie, împiedică chatul și mesajele din inbox și, în esență, vă face invizibilă pentru cei blocați. Blocarea este mutuală; dacă unul dintre membri inițiază blocarea, niciunul dintre cei doi nu poate vedea activitatea celuilalt.
Există situații în care persoanele blocate pot vedea prezența dvs. pe Facebook. Funcții precum aplicațiile și grupurile pot păstra legătura dintre două persoane blocate. Vizibilitatea fotografiilor nu este întotdeauna interzisă între membrii blocați. De exemplu, dacă blocați pe cineva și apoi îl etichetați pe un prieten comun într-un album foto, persoana blocată ar putea vedea acea postare în fluxul său de știri și ar putea accesa fotografia, presupunând că setările de confidențialitate ale prietenului comun permit acest lucru. Persoana blocată nu ar putea vedea întregul album; ar vedea doar fotografiile în care prietenul comun este etichetat.
Editați setările de confidențialitate pentru albumele foto folosind instrumentul de selecție a audienței. Faceți clic pe fila „Fotografii” sub fotografia de copertă din cronologia dvs. și apoi pe fila „Albume” în partea de sus a paginii rezultate. Selectați albumul dorit din listă. Faceți clic pe butonul „Editare” din colțul din dreapta sus al paginii principale a albumului. Alegeți audiența dorită din selectorul de audiență din colțul din dreapta sus al paginii. Pentru albumele „Încărcări mobile” și „Cronologie”, puteți seta confidențialitatea pentru fiecare fotografie individuală utilizând selectorul de audiență pentru acea fotografie.
Pentru a bloca pe cineva, faceți clic pe pictograma în formă de lacăt din colțul din dreapta sus al oricărei pagini Facebook și selectați linkul „Cum pot să opresc pe cineva să mă deranjeze?” din meniul derulant rezultat. Tastați numele sau adresa de e-mail a persoanei pe care doriți să o blocați în spațiul disponibil și selectați „Blochează”. Blocarea este confidențială, așa că membrii nu primesc notificări când îi blocați. De asemenea, puteți utiliza linkul „Raportează/blochează această persoană” din meniul derulant în formă de rotiță deținut sub fotografia de copertă din cronologia membrului.
Blocarea nu este permanentă. Puteți elimina blocarea folosind pictograma în formă de lacăt din colțul din dreapta sus al oricărei pagini și selectând linkul „Cum pot să opresc pe cineva să mă deranjeze?” din meniul derulant. Faceți clic pe opțiunea „Vizualizează toți utilizatorii blocați” pentru a vedea o listă a tuturor membrilor blocați. Faceți clic pe linkul „Deblochează” care apare lângă persoana pe care doriți să o deblocați. Apoi trimiteți o cerere de prietenie pentru a restabili conexiunea și a continua interacțiunea pe Facebook. Dacă sunteți etichetat în fotografia altcuiva, acea persoană trebuie să modifice confidențialitatea fotografiei pentru a preveni vizualizarea de către oricine. Puteți elimina eticheta din acea fotografie, ceea ce va elimina legătura cu cronologia dvs., dar fața dvs. va rămâne în fotografie.
Când blochezi pe cineva pe Skype, acea persoană își pierde capacitatea de a comunica cu tine în vreun fel. Persoana blocată nu va putea vedea niciodată statusul tău online. Ceilalți prieteni din lista ta de contacte Skype vor rămâne capabili să te vadă și să comunice cu tine, însă vei fi complet inv
Ca administrator al unui grup Facebook, ai dreptul de a elimina orice membru. Acest lucru este util când cineva încalcă regulile grupului. Pasul 1 Accesează grupul și click pe tab-ul Despre. În secțiunea Caută un membru apasă pe săgeata și selectează Toți membrii pentru a vedea lista completă. Pasul
Facebook este o platformă în care utilizatorii își împărtășesc pozele pentru a se conecta, a-și exprima opiniile și a publica știri. Ceea ce unii consideră artă poate fi perceput de alții ca fiind ofensator. Dacă, după ce ai citit Standardele Comunității Facebook, crezi că o fotografie depășește lim