Cunoștințe despre Internet
Facebook păstrează o evidență a tuturor utilizatorilor pe care i-a blocat, astfel încât să poți vedea rapid cine nu poate să te contacteze prin platformă.
Lista nu este sortată alfabetic, ci în ordinea în care ai blocat persoanele, de la cea mai recentă la cea mai veche. În această listă poți face doar un singur lucru: debloca un utilizator.
Accesează iconița „Blocare” (săgeata în jos) din partea de sus a paginii Facebook și selectează secțiunea „Cum pot să o opresc pe cineva să mă deranjeze?”
Fă clic pe linkul „Vezi toți utilizatorii blocați” pentru a deschide fereastra „Persoane blocate”.
Apasă butonul „Deblochează” de lângă numele utilizatorului pe care vrei să-l deblochezi.
Confirmă acțiunea făcând clic pe „Confirmă”. Utilizatorul va putea din nou să vadă cronologia ta și să te contacteze.
Închide fereastra făcând clic pe „Închide”.
Publicarea numărului de telefon pe profilul Facebook facilitează contactul cu prietenii apropiați. Dacă doriți să păstrați confidențialitatea, scoaterea acestuia este simplă și rapidă. Dacă Facebook reține numărul, poate trimite notificări prin SMS atunci când primiți anumite actualizări, cum ar fi
Grupurile Facebook oferă spații dedicate pentru persoane cu interese comune. Prin crearea unui grup, puteți invita prietenii să se alăture și să contribuie la discuții. Dacă doriți să evitați să trimiteți invitații individuale, puteți invita simultan toți prietenii. Pasul 1: Accesați pagina grupului
Când creezi o operă de artă, inclusiv o fotografie, devii automat titularul drepturilor de autor. Publicarea pe Facebook, Twitter, Tumblr sau Instagram nu afectează aceste drepturi, dar cedezi controlul asupra modului în care platforma le poate folosi. Reguli Facebook Termenii de utilizare Facebook