whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Ce se întâmplă cu ceilalți utilizatori când dezactivați contul de Twitter?

Dezactivarea contului Twitter

Atunci când alegeți să eliminați contul, acesta intră într-un interval de dezactivare de 30 de zile. În acest timp contul este scoat pe pagină, dar datele sale rămân în baza de date a Twitter și pot fi recuperate.

Ce se întâmplă cu urmăritorii și urmăritele

Contul tău nu va mai apărea în lista de urmăritori a altor utilizatori și nu vei mai fi inclus în listă ca și urmăritor. Lista ta de urmăritori rămâne însă intactă, iar cei care te urmăresc nu pot vedea postările sau datele contului tău până la reactivare.

Reactivarea în termen de 30 de zile

Dacă îți schimbi părerea în primele 30 de zile, poți reactiva contul prin conectarea la site-ul Twitter de pe desktop, folosind numele de utilizator și parola. Pe mobil nu e posibilă reactivarea. Odată logat, toate tweet-urile, urmăritorii și urmăritele vor fi restaurate ca și cum nu ai fi plecat.

După 30 de zile

Dacă trec 30 de zile, informațiile contului nu mai pot fi recuperate. În acest caz va trebui să îți creezi un cont nou. În cazul în care după reactivare numărul de urmăritori nu se aliniază cu valorile anterioare, poți contacta suportul Twitter pentru verificări suplimentare.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100511980.html

Social Media
  • Restaurarea sistemului: cum funcționează și ce schimbări să aștepți

    Restaurarea sistemului poate fi un salvator real atunci când recent ai instalat software nou sau drivere care au destabilizat computerul. În esență, aceasta este ca o mașină a timpului: poți reveni la o configurație anterioară, înainte ca problemele să apară. Setările Windows sunt restabilite Regist

  • Ce văd ceilalți când știți contul de Facebook

    Există mai multe motive pentru care doriți să părăsiți Facebook: preocuparea pentru lipsa confidențialității, probleme cu un urmăritor sau pur și simplu pierderea interesului pentru site. Indiferent de motiv, veți dori să știți cum să ștergeți contul și ce informații rămân chiar și după aceea. Deac

  • Ce vă trimite Facebook atunci când sunteți semnalat?

    Ca rețea socială în continuă expansiune, Facebook trebuie să asigure siguranța membrilor săi și să prevină spamul și abuzurile. Prin înscriere, acceptați termenii de utilizare, dar aveți și posibilitatea de a semnala orice conținut care încalcă regulile. Dacă cineva semnalează ceva pe care l-ați pos

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com