Cunoștințe despre Internet
Mesajele de notificare prin SMS de la Facebook reprezintă o modalitate convenabilă de a rămâne la curent cu activitatea prietenilor tăi fără să verifici manual fluxul de știri. Dacă ai dezactivat contul, probabil nu dorești actualizări regulate din rețeaua socială, iar costurile asociate serviciului de mesagerie pot fi neplăcute. Cel mai bun moment pentru a opri mesajele SMS este înainte de dezactivarea contului, însă dacă ai omis acest pas, există totuși opțiuni pentru a preveni trimiterea de mesaje pe telefonul mobil.
Trimite un mesaj text către Facebook de pe dispozitivul pe care îl folosești pentru mesagerie. În câmpul destinatarii scrie 32665 (fără ghilimele). În linia de subiect introdu Off. Trimite mesajul și așteaptă răspunsul, care ar trebui să vină în câteva minute, confirmând că serviciul SMS a fost dezactivat. Dacă ai setat o semnătură automată, dezactiveaz-o înainte de a trimite.
Poate fi necesar să reactivezi contul pentru a accesa setările mobile. Conectează-te cu e-mailul și parola actuale; vei avea acces complet la cont. Dacă ai dezactivat deja contul, s-ar putea să fie nevoie să aștepți 24 de ore. Odată conectat, accesează Setări cont (sau Gear în colțul din dreapta sus). În tabul Mobil, ajustează setările mobile: apasă Elimină pentru a deconecta telefonul sau selectează Niciodată din meniul Mesaje SMS Facebook. După aceea, poți repeta procesul de dezactivare.
Alternativă la dezactivare este ștergerea permanentă a contului. Spre deosebire de dezactivare, ștergerea nu îți oferă posibilitatea de a reveni cu același cont. Dacă vrei să reiei activitatea pe Facebook, va trebui să creezi un cont nou, adăugând din nou prietenii, fotografiile și detaliile personale. Ștergerea contului asigură că nu mai primești mesaje SMS de la rețea și că toate datele asociate (liste de prieteni, informații personale, Timeline etc.) sunt eliminate.
În funcție de operator, ai posibilitatea să blochezi mesajele nedorite pe telefon. De la panoul online al contului până la redirecționarea spam-ului, operatorii precum AT&T și Verizon oferă opțiuni pentru protejarea inbox-ului. Contactează-ți furnizorul pentru a afla cum să previi mesajele SMS de la site-uri precum Facebook.
Eliminarea mesajelor text în lanț: pașii esențiali Mesajele text în lanț, asemănătoare cu e-mailurile spam, răspândesc promisiuni false și amenințări. Pentru a vă proteja, evitați să trimiteți astfel de mesaje și să acceptați primirea lor. Pasul 1 – Nu trimiteți mesaje în lanț Nu răspândiți mesaje c
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț
Șterge-ți contul După ce ai decis să părăsești Facebook, ștergerea contului este echivalentul de dezabonare. Procesul elimină complet prezența ta de pe platformă și nu există opțiune de recuperare. Pasul 1: Accesează pagina de ștergere a contului 1. Mergi la „Șterge contul meu” (linkul din resurse).