Cunoștințe despre Internet
După ce dezactivezi un cont Twitter, ai la dispoziție o perioadă de grație de 30 de zile pentru a-ți schimba părerea și a reactiva contul. După aceste 30 de zile, contul este șters definitiv. Următorii, listele, tweet-urile și informațiile de profil nu mai sunt salvate, iar numele de utilizator devine disponibil pentru oricine dorește să îl folosească.
Dezactivarea unui cont Twitter
Dacă te autentifici pe contul tău Twitter, accesezi iconul „Cadran” și alegi „Setări”, vei vedea linkul „Dezactivează-ți contul” în partea de jos a paginii. După ce dai click pe acest link și confirmi decizia, ai 30 de zile pentru a-ți restabili contul. Autentificarea pe cont în orice moment în această perioadă va reactiva contul, iar toate tweet-urile, listele și mesajele vor rămâne intacte.
După 30 de zile
Dacă aștepți mai mult de 30 de zile înainte de a reveni pe Twitter după dezactivare, contul va fi pierdut pentru totdeauna. În această perioadă, numele de utilizator devine disponibil pentru oricine îl dorește. Adresa de e-mail și parola nu mai sunt asociate cu un cont Twitter. Poți recâștiga numele de utilizator dacă nimeni altcineva nu l-a luat, însă tweet-urile, mesajele și toate celelalte date sunt pierdute definitiv.
Da, puteți copia programele instalate pe unități externe. Această metodă reprezintă o modalitate eficientă de a vă proteja aplicațiile împotriva defectelor hardware. Pentru o protecție completă, backup-urile financiare, fișiere personale, muzică și videoclipuri ar trebui realizate cel puțin o dată p
Site-ul social Twitter îți permite să postezi actualizări de stare și să citești mesajele altor utilizatori. Dacă găsești pe cineva al cărui cont al să citești regulat, poți să îl urmărești dacă ai cont Twitter. De asemenea, alți utilizatori îți pot urmări contul pentru a avea acces instantaneu la p
Dacă deții mai multe conturi pe Twitter, de exemplu unul profesional și unul personal, sau pentru două branduri diferite, ar fi mai eficient să reduci eforturile combinând conturile, astfel încât să ajungi la toți urmăritorii cu un singur tweet. Începând cu ianuarie 2013, sistemul Twitter tratează f