whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Software

Cum să ștergeți un cont de utilizator pe MacBook

Ștergerea conturilor de utilizator pe MacBook

Ștergerea conturilor nefolosite poate elibera spațiu pe hard disk. Dacă ați creat conturi pentru membri ai familiei sau pentru a împărți spațiul de lucru, puteți șterge oricare dintre ele pe care nu le mai folosiți.

Nu puteți șterge singurul cont de administrator existent. Dacă există doar un cont de administrator, trebuie să transformați un alt cont într-un administrator sau să creați un nou cont cu privilegii de administrator.

Pași pentru ștergerea unui cont

  1. Deconectați-vă de contul pe care doriți să-l ștergeți (Apple menu → Logout). Nu se poate șterge un cont în care sunteți conectat.
  2. Deschideți Preferințe de sistem (folosind un cont cu privilegii de administrator).
  3. Accesați Utilizatori și grupuri.
  4. Faceți clic pe pictograma cu lacătul, introduceți numele de utilizator și parola unui administrator și apăsați Deschideți lacătul.
  5. Selectați contul de pe care doriți să îl eliminați din secțiunea „Alți utilizatori”.
  6. Apăsați butonul „-” pentru a elimina contul.
  7. Alegeți opțiunea de salvare a dosarului „Acasă”:
    • „Salvează dosarul „Acasă” într-o imagine de disc”
    • „Nu modifica dosarul „Acasă””
    • „Șterge dosarul „Acasă””
    Dacă doriți o ștergere securizată, bifați caseta „Șterge dosarul „Acasă” în mod securizat”.

Sfaturi utile

  • Dacă dosarul „Acasă” se află pe un partitor sau disc separat de sistemul de operare, nu veți primi un dialog de confirmare. Trebuie să ștergeți manual dosarul utilizatorului.
  • Pentru a transforma un alt cont într-un administrator, selectați-l în „Utilizatori și grupuri” și bifați caseta „Permite utilizatorului să administreze acest computer”.

Avertismente

Acest ghid se referă la macOS Mountain Lion. Procedurile pot varia ușor sau semnificativ în alte versiuni de macOS.


URL:https://ro.whycomputer.com/software-ul/100519154.html

Software
  • Cum să ștergi contul Photobucket în câteva pași simpli

    Photobucket oferă un instrument dedicat pentru ștergerea contului. În funcție de tipul contului (Free sau Plus), procesul poate varia ușor. Înainte de a continua, asigură-te că ai salvat toate fotografiile și videoclipurile pe care vrei să le păstrezi.Ștergerea unui cont Free1. Conectează-te la cont

  • Cum să știi ce programe poți șterge

    Introducere Fiecare aplicație instalată pe PC ocupă spațiu pe hard disk. De asemenea, producătorii pot instala programe implicite pe calculatoare noi. Când spațiul dispune devine limitat sau apar probleme după instalarea unui nou program, poate fi necesar să elimini unele aplicații. Pentru a face ac

  • Poți accesa Twitter fără să te înregistrezi?

    Site-ul social Twitter îți permite să postezi actualizări de stare și să citești mesajele altor utilizatori. Dacă găsești pe cineva al cărui cont al să citești regulat, poți să îl urmărești dacă ai cont Twitter. De asemenea, alți utilizatori îți pot urmări contul pentru a avea acces instantaneu la p

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com