Cunoștințe despre Internet
Instagram îți oferă un control semnificativ asupra a cărei persoane pot vizualiza pozele și videoclipurile tale. Un detaliu al modului în care funcționează platforma poate face dificil, dacă nu chiar imposibil, să blochezi utilizatorii care te-au blocat deja. Dacă nu poți trece peste această limitare, poți converti contul în privat pentru a avea controlul exact de care ai nevoie.
Pentru a bloca pe cineva, contul tău trebuie să fie public (setarea implicită). În caz contrar, blocarea nu va avea efect.
1. Deschide aplicația și apasă pe simbolul compasului din partea de jos.
2. Caută profilul persoanei prin nume sau utilizator.
3. Accesează profilul și apasă pe pictograma din colțul din dreapta sus (o săgeată iese dintr-o cutie pe iPhone sau trei puncte pe alte dispozitive).
4. Selectează "Block User". Pentru a anula blocarea, apasă pe "Unblock User".
Când blocarea este efectuată, persoana blocată nu mai poate căuta contul tău. În mod reciproc, dacă acea persoană te-a blocat, tu nu poți accesa pagina sa de blocare/unblocare, ceea ce poate crea confuzie în situațiile de neînțelegeri personale.
În anumite cazuri poți accesa încă pagina de blocare dacă aveți prieteni în comun. Deși ai blocat pe cineva, acea persoană poate vedea încă când ai apreciat un post. Dacă observi un post la care ai dând „like” și care aparține persoanei pe care vrei să o blochezi, poți accesa profilul său din lista de „liked by” și să efectuezi blocarea.
Blocarea are efect limitat dacă doar vrei să eviți ca cineva să vadă pozele tale. În cazul în care contul tău este public, acea persoană poate pur și simplu să-și creeze un alt cont și să-ți vizualizeze conținutul până îl blochezi. Cel mai sigur mod de a preveni accesul este să setezi contul la „private posts”. Astfel, doar persoanele aprobate pot vedea conținutul tău, iar accesul devine un proces de aprobare și așteptare pentru fiecare solicitant.
PayPal este o platformă populară de plată online care permite transferuri de bani între persoane fizice și afaceri. Dacă nu dețineți un cont PayPal, puteți totuși să trimiteți bani unui utilizator PayPal prin plata cu cardul de credit. Pașii pentru a trimite bani fără cont PayPal 1. Accesați site-ul
Poți afla cine ți-a hackat contul? Cyber snooperii care hackează conturile lasă adesea urme pe calculatorul tău. Poți descoperi identitatea hackerului printr-o serie de pași simpli, folosind atât abilități de bază de Internet, cât și cunoștințe de bază de computer. 1. Determină-ți adresa IP În prim
Site-ul social Twitter îți permite să postezi actualizări de stare și să citești mesajele altor utilizatori. Dacă găsești pe cineva al cărui cont al să citești regulat, poți să îl urmărești dacă ai cont Twitter. De asemenea, alți utilizatori îți pot urmări contul pentru a avea acces instantaneu la p