Cunoștințe despre Internet
În centrul experienței Twitter se află linia de timp, o listă cronologică de actualizări de la utilizatorii pe care îi urmărești.
Dacă alegi să nu mai urmezi pe cineva, actualizările acelei persoane nu mai apar automat în linia ta de timp; totuși poți accesa pagina profilului utilizatorului sau îl poți adăuga la o listă Twitter pentru a rămâne la curent cu postările noi.
Dacă utilizatorul nu își protejează tweet-urile, profilul său este vizibil oricui pe web. Urmând pe cineva, tweet-urile noi sunt adăugate automat în linia ta de timp; dezurmarea revine la starea inițială.
Dacă dezurmi un cont protejat, nu vei putea vedea tweet-urile sale, nici din pagina profilului; în plus, utilizatorul nu îți poate trimite mesaje directe.
În momentul în care dezurmi pe cineva, acesta nu primește o notificare directă despre acțiunea ta. Numărul de urmăritori al contului scade cu unu, ceea ce poate sau nu să treacă prin atenția proprietarului contului. De asemenea, utilizatorul dezurmă poate observa că nu mai există eticheta „Urmăreșteți pe tine” pe pagina ta de profil.
Restaurarea sistemului poate fi un salvator real atunci când recent ai instalat software nou sau drivere care au destabilizat computerul. În esență, aceasta este ca o mașină a timpului: poți reveni la o configurație anterioară, înainte ca problemele să apară. Setările Windows sunt restabilite Regist
Blocarea unui număr de telefon poate fi necesară din motive de confidențialitate, securitate sau alte considerente personale. Poți alege să nu primești apeluri de la un anumit număr, să ascunzi propriul număr în ID-ul apelantului sau să împiedici ca un număr să primească apeluri. Cum să blocați un
Site-ul social Twitter îți permite să postezi actualizări de stare și să citești mesajele altor utilizatori. Dacă găsești pe cineva al cărui cont al să citești regulat, poți să îl urmărești dacă ai cont Twitter. De asemenea, alți utilizatori îți pot urmări contul pentru a avea acces instantaneu la p