whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Ce înseamnă să blochezi pe cineva pe YouTube?

Dacă un alt utilizator de pe YouTube postează comentarii sau trimite mesaje abuzive și persistente, poți să-l blochezi. Blocarea unui utilizator îl împiedică să comenteze la videoclipurile și canalul tău, să-ți trimită mesaje și să se aboneze la canalul tău.

Cum să blochezi

Pentru a bloca un utilizator, accesează pagina de profil a acestuia. Poți face acest lucru făcând clic pe numele de utilizator dintr-un comentariu. În meniul Conectare cu selectează Blochează utilizatorul și confirmă acțiunea. După blocare, utilizatorul nu mai poate:

  • Se abona la canalul tău;
  • Comenta la videoclipurile și canalul tău;
  • Trimite mesaje prin YouTube.

Pentru deblocare, folosește același meniu.

Vizualizarea utilizatorilor blocați

Pentru a vedea lista de utilizatori blocați, apasă săgeata de lângă avatarul tău → Setări YouTube → Inbox → Carte de adresă → Utilizatori blocați. De aici poți debloca un utilizator selectând numele și alegând Deblochează.

Când să blochezi un utilizator

Poți bloca oricând un utilizator care abuzează sistemul de mesaje sau comentarii. Exemplu: utilizatorii care repetă comentarii negative sau neconstructive, sau care trimit mesaje ofensatoare. Blocat nu primește notificare, dar nu va mai avea acces la casete de comentarii și opțiunea de a trimite mesaje.

Moderația comentariilor

Pentru a controla conținutul comentariilor, activează moderația. Accesează setările canalului, în Informații și setări → Setări avansate, bifă Permite comentarii și alege Aprobat în meniul derulant. Astfel, comentariile apar doar după ce le aprobi din căsuța de mesaje.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100508870.html

Social Media
  • Ce înseamnă un DM pe Twitter?

    Twitter este o platformă de socializare care îți permite să comunici cu prietenii, familia și colegii prin mesaje scurte, numite tweets, sau prin mesaje private, denumite DM (direct message). Tweets vs. Direct Messages În esență, Twitter funcționează pe baza de urmăritori: fiecare utilizator urmă

  • Ce înseamnă "parcurgerea" unei camere de chat?

    Majoritatea utilizatorilor intră în camerele de chat pentru a discuta, dar există și un grup mic de persoane care se alătură doar pentru a irita sau deranja ceilalți. Aceștia, numiți trolli sau grieferi, adoptă adesea comportamente care fac dificilă, sau chiar imposibilă, participarea altor membri l

  • Ce înseamnă "poke" pe Facebook?

    Ai primit recent un poke pe Facebook și te întrebi ce este și ce înseamnă. Această funcție simplă, introdusă la începutul anilor 2000, era o modalitate amuzantă de a atrage atenția prietenilor tăi. Deși a fost una dintre primele „gadget‑uri” ale rețelei, mulți oameni au găsit-o mai puțin utilă, iar

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com