Cunoștințe despre Internet
Funcția de blocare este prima ta linie de apărare împotriva conținutului nedorit pe Tumblr – fie că este vorba de postări neplăcute în tag-urile pe care le urmărești, fie de o persoană care te urmărește activ sau te hărțuiește.
Dacă blochezi unul dintre urmăritorii tăi, blocarea funcționează așa cum ar trebui, iar persoana blocată are șanse mult mai mari să observe acest lucru.
Odată ce blochezi un blog, nu vei mai vedea postările acelui blog pe tabloul tău de bord – inclusiv în paginile tag-urilor, rezultatele căutărilor, pop-up-urile de note și orice tip de notificare (de ex. când cineva rebloggează de la tine). Dacă altcineva rebloggează un articol de la blogul blocat, totuși vei vedea acel post – atât pe tabloul tău, dacă persoana respectivă e pe lista ta de urmăritori, cât și în paginile tag-urilor și rezultatele căutărilor.
Singura modalitate prin care o persoană pe care ai blocat-o poate vedea postările tale este să acceseze direct pagina principală a blogului tău. Odată blocată, postările tale nu mai apar pe tabloul său de bord, inclusiv în paginile tag-urilor și rezultatele căutărilor. Dacă cineva rebloggează unul dintre postările tale, ea îl va vedea, iar acest lucru poate face ușor ca ea să deducă că ai blocat-o – observând că postările tale apar pe pagina principală a blogului tău, dar nu pe tabloul său de bord.
O persoană pe care ai blocat-o poate încă să trimită mesaje, însă nu le vei primi – fie că sunt cereri de urmat, scrisori de fan sau propuneri de postare. Ea nu va primi niciun mesaj de eroare care să indice că a fost blocată. Excepție este cazul în care tu trimiți o cerere de urmat sau un mesaj de fan: în acest caz vei primi răspunsul ei ca și cum nu ar fi fost blocată.
Când blochezi un urmăritor (pe Tumblr denumit și "ignorați"), numele ei nu mai apare în lista ta de urmăritori, deși ea contribuie tot la numărul total de urmăritori. În schimb, ea va continua să te vadă în lista de bloguri pe care le urmărește și va putea observa când ai postat ultima dată, ceea ce îi poate oferi un indiciu că ai blocat-o.
Restaurarea sistemului poate fi un salvator real atunci când recent ai instalat software nou sau drivere care au destabilizat computerul. În esență, aceasta este ca o mașină a timpului: poți reveni la o configurație anterioară, înainte ca problemele să apară. Setările Windows sunt restabilite Regist
Blocarea unui număr de telefon poate fi necesară din motive de confidențialitate, securitate sau alte considerente personale. Poți alege să nu primești apeluri de la un anumit număr, să ascunzi propriul număr în ID-ul apelantului sau să împiedici ca un număr să primească apeluri. Cum să blocați un
Vânzarea pe platforme online poate fi extrem de competitivă, iar utilizatorii pot fi penalizați fără prea multă notificare. Craigslist a învățat să lupte constant împotriva spammerilor, adoptând reguli stricte și blocând postările suspecte. Chiar dacă nu ați încălcat niciuna dintre regulile, este po